O ucraineancă suferă de boala lui Putin și a ajuns să se desfigureze prin operații de înfrumusețare


Despre Vladmir Putin s-a tot spus în ultima vreme că ar suferi de dismorfofobie, o tulburare care apare la persoane profund nemulțumite de înfățișarea lor și care își fac foarte multe operații și intervenții pentru a o îmbunătăți, potrivit specialiștilor. 


Într-o mare proporție, cei care suferă de această tulburare psihică dezvoltă obsesii pentru diformități de cele mai multe închipuite. Este și cazul unei ucrainence care a vrut să aibă cei mai frumoși și mari pomeți din lume.

Anastasiia Pokreșciuk are 33 de ani și este din Kiev, iar până la vârsta ei a cheltuit peste 1600 de lire sterline pentru injectarea pomeților și remodelarea maxilarului. Și-a injectat în obraji botox și grăsime, i-au fost puse proteze, a fost supusă unor operații de remodelare a bărbiei și maxilarului și mai multor liposucții.

Model și influencer pe Instagram, Anastasiia este stabilită la Istanbul. Ea s-a injectat chiar și singură, urmând tutoriale online, dar a mers și la estetician.

Femeia a început intervențiile undeva în jurul vârstei de 26 de ani. Ea a ținut să le arate fanilor cum arăta înaintea numeroaselor intervenții.

Consideră că pe atunci arăta „ca un hamster” și nu regretă nicio secundă toate intervențiile prin care a trecut în ultimii ani, pentru a arăta ca în prezent.

„Ador noul meu look. Înainte parcă eram un șoricel gri. Aveam nasul prea mare. Acum am buze și pomeți proeminenți și totul arată mult mai bine. Poate fi periculos (să te injectezi singură - n.r.), dar ascult de doctori și învăț online. Sterilizez toate instrumentele pe care le folosesc în timpul procedurilor. Acum mă bucur de mai multă atenție, inclusiv din punct de vedere romantic. Dar nu are legătură cu pomeții mei, ci cu faptul că am devenit mai încrezătoare. Mama crede că e nebunesc ceea ce fac, dar oricum nu poate face nimic. Nu am regrete, sunt fericită pentru felul în care arăt”, spune Anastasiia.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să mâncăm puțin din toate. Explicațiile unui medic
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 19 martie 2023
România este în prima clasă de risc în privința aterosclerozei. Ce este această...
Ce se întâmplă în corp atunci când ronțăim toată ziua și nu respectăm cele...
Cum apare ficatul gras la vârstă mică. Între 7 și 9 ani e perioada cea mai periculoasă...
Cum are corpul de suferit atunci când facem foamea să slăbim și nu respectăm...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies