Remediul rapid care te scapă de sforăit. Ce trebuie să ții în dormitor 


Sforăitul sau dormitul alături de o persoană care sforăie afectează foarte mult calitatea și timpul de somn, ba chiar ne poate afecta sănătatea în timp.


Sforăitul este sunetul pe care o persoană îl scoate atunci când respirația îi este blocată în timpul somnului, "este cauzat de țesuturile din partea superioară a căilor respiratorii care se lovesc și vibrează între ele. Sforăitul este frecvent, în special la adulții în vârstă și la persoanele supraponderale", spune MedlinePlus, "Sforăitul poate fi, de asemenea, un semn al unei tulburări grave numite apnee în somn.

De ce apare sforăitul. Principalele cauze

Atunci când dormim au loc multe procese de recuperare fizică și psihică pentru ca organismul nostru să funcționeze corect și să ne mențină sănătoși, însă dormitul de 7 sau 8 ore pe zi devine foarte complicat atunci când în apropiere sforăie o persoană sau chiar dacă noi suntem cei care avem această problemă.

Această problemă poate fi cauzată de mai mulți factori, nu există întotdeauna o singură explicație.

Potrivit oamenilor de știință de la NASA, persoanele care au sforăie ar trebui să aibă în cameră un anans pentru că acesta produce mai mult oxigen și îmbunătățește calitatea aerului pe parcursul nopții, ajutându-vă astfel să dormiți mai bine și reducând sforăitul.

Aceste plante sunt de origine tropicală și au nevoie de 21-24 de luni pentru a se dezvolta. Este un fruct neclimateric, ceea ce înseamnă că trebuie recoltat la maturitate, deoarece odată ce este tăiat, coacerea se oprește complet și începe să se deterioreze. Aceștia pot da fructe de până la trei ori în timpul vieții lor, deși cei crescuți în interior au mai multe șanse de a produce un singur ananas, deoarece nu au întotdeauna condițiile potrivite pentru creștere. 

Plantele de ananas sunt mai ușor de cultivat dacă locuiți într-o zonă relativ caldă. Are frunze dure, lanceolate, care pot ajunge până la un metru înălțime. 

vezi emisiunile doctor de bine

Care este rolul fibrelor în organism și de ce este indicat să le consumăm
De ce este bine să nu consumăm carne atunci când avem febră. Sfatul medicului
Tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu cancer de colon. Screeningul bine făcut...
Cum apare anemia și care sunt principalele cauze. Cele mai multe boli cronice evoluează...
”Putem să nu mâncăm nimic 40 de zile”. Mihaela Bilic: ”Cu cât mâncăm mai...
Zgomotele auzite doar într-o singură ureche pot masca extrem de multe diagnostice....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies