Țara în care gravidele bolnave de Covid sunt închise în depozite și ferme. Primesc două analgezice pe zi


Femeile însărcinate testate pozitiv la COVID-19 sunt plasate în carantină forţată în depozite, ferme sau hoteluri şi primesc doar două analgezice pe zi. Se întâmplă în Coreea de Nord.


Situaţia dramatică a dus astfel la creşterea numărului de copii morţi la naştere. Coreea de Nord tratează cu analgezice toți bolnavii infectaţi cu COVID-19.

Autorităţile nord-coreene plasează femeile însărcinate diagnosticate cu coronavirus în depozite, ferme cooperative, fabrici sau hoteluri care au fost transformate în grabă în centre de carantină. Nu se oferă îngrijire medicală sau tratament suplimentar mamelor, chiar dacă au febră mare sau prezintă semne de depresie post-partum.

Coreea de Nord tratează COVID cu ceaiuri de trei ori pe zi și gargară cu apă sărată

Coreea de Nord a raportat primul caz de COVID-19 pe 13 mai, după luni de zile în care a susţinut că nu a înregistrat niciun caz de la începutul pandemiei. De atunci, se crede că numărul de cazuri a depăşit 3 milioane, iar Phenianul se confruntă cu o penurie severă a testelor.

Ţara se luptă să facă faţă focarului, spunându-le rezidenţilor să facă gargară cu apă sărată şi să bea ceai din frunze de salcie ca remediu.

Pentru a trata COVID şi simptomele sale, autoritățile încurajează pacienţii să folosească analgezice şi antifebrile, cum ar fi ibuprofenul, precum şi amoxicilina şi alte antibiotice – care nu combat viruşii, dar care sunt uneori prescrise pentru infecţii bacteriene secundare.

Foto Imago

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies