De ce este indicat să folosești aftershave după ce te-ai bărbierit Ce rol are acesta, de fapt 


Este necesar să folosim "after shave" după bărbierit? Care este funcția sa asupra pielii noastre? Ce se întâmplă dacă îl folosesc după data de expirare? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care mulți bărbați și le pun frecvent. 


Știai că after shave-ul este ideal dacă ai suferit o tăietură? Dacă vă tăiați în timp ce vă bărbieriți, o opțiune bună este să folosiți after shave pentru a opri sângerarea, dar nu doar din acest motiv.

De ce să folosiți after shave

Hidratează pielea

Potrivit site-ului GQ, majoritatea aftershave-urilor nu mai conțin alcool în ingredientele lor, deoarece acesta usucă pielea. De aceea, este recomandată folosirea acestuia pentru că acționează ca un hidratant excelent și formează un strat gros pe pielea vulnerabilă.

Oprește răspândirea bacteriilor

After shave-ul previne răspândirea bacteriilor și neutralizează șansele de infecție, din cauza tăieturilor provocate de bărbierit, a firelor de păr încarnate și așa mai departe.

Și dacă asta nu ar fi fost de ajuns, majoritatea loțiunilor includ ingrediente precum uleiul de arbore de ceai - ce înseamnă asta? Neutralizează bacteriile și previne erupțiile.

Uscăciune și iritație

Piele uscată după bărbierit? Cu after shave puteți spune adio pielii uscate. De asemenea, acesta va calma iritațiile cauzate de bărbierit. 

vezi emisiunile doctor de bine

Cum apare insuficiența cardiacă și ce trebuie să facem pentru a ne feri de complicații
Excesul de zahăr din sânge scade elasticitatea vaselor de sânge și le face să...
Ficatul produce HDL colesterol, dar și intestinul subțire. Cum facem să ne fie...
Prea mult zahăr în sânge face ca în fluxul sanguin să existe o așa numită stare...
Ce înseamnă bogăția alimentară pentru organism. Medicii ne explică la ce riscuri...
Ce înseamnă să mâncăm sănătos. Miturile despre grăsimi și dulciuri, demontate

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies