Trucul cu suc de ceapă pentru a preveni apariția firelor albe


Mulți oameni cred că singura modalitate de a profita la maximum de ceapă este în prepararea rețetelor alimentare, dar adevărul este că aceasta oferă organismului o cantitate nesfârșită de proteine și, în plus, are antioxidanți puternici. 
Ceea ce puține persoane știu însă este că ceapa poate preveni chiar apariția firelor albe.


Părul alb este asociat de obicei cu vârsta mijlocie, dar există tineri de 20 de ani și chiar mai tineri care au părul complet grizonat. Acest lucru se poate datora stresului sau producției scăzute de melanină.
 
Poate fi cauzată și de genetică? Bineînțeles că da. Dacă nu vrei să apelezi la vopsea și să devii o clientă frecventă a coaforului, îți recomandăm să încerci trucul cu sucul de ceapă.
 
Potrivit unui studiu publicat în Journal of Dermatology, citat de portalul Salud 180, aplicarea sucului de ceapă pe scalp, timp de patru săptămâni, are rezultate foarte bune în prevenirea sau ascunderea părului cărunt.
 
Primul pas este să curățați ceapa, apoi să o tocați și apoi să puneți în blender. Filtrați apoi amestecul pentru a-l aplica pe scalp, mai ales acolo unde sunt prezente firele de păr alb. Această procedură trebuie făcută timp de aproximativ 30 de minute și apoi clătiți părul ca de obicei. În mod ideal, repetați zilnic timp de 4 săptămâni și veți vedea rezultate excelente în decurs de o lună.

vezi emisiunile doctor de bine

Banane, prune uscate și pește gras. Așa apare buna dispoziție. Explicații, la...
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
Ne doare genunchiul, umărul ori cotul? Vorbim în acest caz de inflamația cronică....
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
De ce trebuie să evităm carnea roșie în timpul unei infecții respiratorii. Explicațiile...
Motivul pentru care primăvara este anotimpul în care răcim ușor. De vină nu sunt...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies