4 vedete care urmează o dietă vegană


Dietele vegane au devenit foarte populare, iar celebritățile nu se pot abține să nu le încerce și ele.

Sursă foto: Unsplash

Chiar și Globurile de Aur au văzut primul meniu complet vegan în 2020. Dar a mânca doar alimente pe bază de plante necesită o adevărată dedicare. Nu este cea mai potrivită pentru toată lumea - vedete precum Hailey Bieber și Liam Hemsworth au renunțat la această dietă. Iar altele, precum Katy Perry și Kourtney Kardashian, susțin că sunt vegane în proporție de "90%" sau "95%", dar încă mai mănâncă din când în când unele produse de origine animală. EatThis.com a identificat patru vedete care încă sunt prietene 100% cu veganismul.

Ariana Grande

Vedeta pop Ariana Grande este vegană încă din primele zile ale carierei sale de cântăreață. „Iubesc animalele mai mult decât pe majoritatea oamenilor, nu glumesc. Dar cred cu tărie în consumul unei diete bazate integral pe plante, cu alimente integrale, care îți poate extinde durata de viață și te poate face o persoană mai fericită”, a declarat ea pentru The Mirror în 2013.

Billie Eilish

E vegană de mult timp. A renunțat la produsele de origine animală în 2014, când a aflat despre cruzimea față de animale din industria cărnii și a produselor lactate. „Odată ce știi astfel de lucruri și le vezi, este foarte greu să te întorci înapoi”, a declarat ea pentru British Vogue într-un interviu acordat în 2021. Billie se simte puternic în legătură cu drepturile animalelor și a făcut această schimbare în dieta ei din acest motiv: „Pur și simplu nu pot să-mi văd de viață știind ce se întâmplă în lumea animalelor și să nu fac nimic în privința asta”.

Natalie Portman

În calitate de producător și narator al unui film despre drepturile animalelor și despre creșterea animalelor - Eating Animals - se poate spune că Natalie Portman este vegană. Documentarul se bazează pe o carte best-seller, căreia îi atribuie orientarea sa în materie de diete: „Cred că m-a făcut să conștientizez cu adevărat modul în care lumea fermelor industriale nu ne lasă să vedem ce se întâmplă”, a declarat ea pentru US Weekly. Acum, Natalie și copiii ei mănâncă vegan, iar ea îi încurajează și pe alții să se alăture, pe măsură ce mai multe opțiuni vegane devin disponibile.

Alicia Silverstone

O activistă pasionată de drepturile animalelor și de mediu, Alicia Silverstone este vegană de mai bine de 20 de ani. Alicia se simte cel mai bine - fizic și emoțional - consumând alimente pe bază de plante, iar ea l-a făcut chiar și pe fiul ei, Bear, să urmeze dieta vegană.

Sursă foto: Unsplash

vezi emisiunile doctor de bine

Mâncarea care ne face mai deștepți. Lista alimentelor benefice pentru creier
Cât de importante sunt omega 3 și omega 6 pentru alimentați și motivul pentru...
Românii mor prin infarct sau AVC la vârste tot mai mici. În țara noastră există...
Cât de des trebuie să mergem la control la oftalmolog
Lista alimentelor care nu ar trebui să lipsească din dieta alimentară. Cum să...
Fumatul determină speciile agresive de bacterii din cavitatea orală să se multiplice...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies