5 vedete care nu beau cafea


În pofida unor eforturi supraomenești pe care le fac pentru a arăta impecabil pe covorul roșu sau pentru a da tot ce este mai bun pe terenul de fotbal, sau chiar pentru a atinge acele note care fac invidioase chiar și cele mai frumoase păsări, anumite vedete au dezvăluit că nu s-ar atinge niciodată de cafea.  

Sursă foto: Unsplash

Zendaya, Kim Kardashian, Tom Brady, Khalid și Zoe Kravitz fac parte din această categorie. 

Pentru unii nu este vorba de a rezista tentației, ci pur și simplu nu le place cafeaua sau preferă alternativele cu conținut de cofeină, scrie eatthis.com. Pentru alții cafeaua făcea parte din rutina zilnică, dar au început să se simtă prea dependenți de ea și au decis să renunțe, iar unele celebrități nici măcar nu au încercat vreodată cafeaua.

Tânăra Zendaya este cu totul atipică. Ea nu e o iubitoare a lichidelor în general. Pe lângă cafea, nu îi plac nici băuturile energizante, sucurile sau apa. 

Kim Kardashian stă departe de cafea, chiar dacă recunoaște că-i place această băutură. Din când în când, ea se răsfăță cu un mocha cu ciocolată albă sau cu un chai latte cu soia de la Starbucks, dar cafeaua nu face parte din rutina zilnică.

Zoe Kravitz are un program foarte încărcat. Deși obișnuia să se bazeze pe cafea pentru a-și duce zilele la bun sfârșit, actrița a trecut acum la ceai. „Obișnuiam să fiu o mare băutoare de cafea, dar am încercat să o reduc”, a declarat Zoe pentru Harper's Bazaar. 

Tom Brady, de 7 ori campion la Super Bowl, nu numai că nu a băut niciodată cafea, dar cofeina nu se regășește deloc în dieta sa. 

Khalid, cântărețul în vârstă de 24 de ani, și-a șocat fanii în vara anului 2021, când a scris pe Twitter într-un răspuns către unul dintre fanii săi, că nu bea cafea. Totuși, artistul nu a mai răspuns ulterior întrebărilor despre motivele alegerii sale. 

Sursă foto: Unsplash

vezi emisiunile doctor de bine

Mâncarea care ne face mai deștepți. Lista alimentelor benefice pentru creier
Legătura dintre kilogramele în plus, diabet și bolile de plămâni
Cum menținem echilibrul dintre fibrele musculare și țesutul gras. Răspunsul specialiștilor
Cum poți slăbi câteva kilograme în doar două săptămâni. Alimentul care trebuie...
Lista alimentelor bogate în fier care nu trebuie să lipsească din dieta noastră
Cum reglăm rezistența la insulină. Tesutul gras se depune pe organele vitale: inimă,...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies