Alimentele pe care un medic cardiolog nu le-ar consuma niciodată 


 
Vrei să îți menții sănătatea cât mai mult timp? Atunci trebuie să afli și tu sfaturile foarte importante oferit de un reputat medic cardiolog Dr. Harmony Reynolds, care a dezvăluit recent care sunt alimentele pe care nu le consumă niciodată pentru a-și menține sănătatea inimii. 


Cardiologul spune că nu există diete universal valabile pentru a ne menține sănătatea și ar trebui să modificăm dieta noastră pe parcurs ce știința evoluează. Iată cele 5 alimente pe care medicul nu le recomandă și nici nu le consumă

1.Margarina. Acesta este primul aliment pe care medicul cardiolog nu îl recomandă pentru consum, deoarece ne afectează colesterolul. În schimb, margarina poate fi înlocuită cu unt, dar și acesta trebuie consumat moderat. 

2. Uleiul de cocos. Acesta este benefic pentru păr și piele. însă nu este recomandat pentru uz intern. Potrivit studiilor, uleiul de cocos conține grăsimi saturate ce pot afecta sănătatea inimii. O alternativă sănătoasă este uleiul de măsline. 

3.Chipsurile din cartofi. Chipsurile din cartofi nu sunt deloc sănătoase nu numai pentru sănătatea inimii, ci pentru întregul organism. Acestea pot fi înlocuite cu floricele de porumb sau legume. 

4.Slănina. Deși este gustoasă, slănina nu este recomandată persoanelor care au probleme cardiace. Consumată în exces, slănina poate crește riscul de apariție a bolilor cardiace sau chiar cancerului. Acesta poate fi înlocuită cu carne cu puține grăsimi. 

5.Deserturile procesate. Acestea ar trebui evitate cât mai mult posibil. Un desert mai sănătos este ciocolata neagră, care este slabă în grăsimi și zahăr. 

vezi emisiunile doctor de bine

Banane, prune uscate și pește gras. Așa apare buna dispoziție. Explicații, la...
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
Ne doare genunchiul, umărul ori cotul? Vorbim în acest caz de inflamația cronică....
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
De ce trebuie să evităm carnea roșie în timpul unei infecții respiratorii. Explicațiile...
Motivul pentru care primăvara este anotimpul în care răcim ușor. De vină nu sunt...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies