Cum a reusit Adele sa aiba o silueta spectaculoasa in timp-record. Dieta cu care a slabit 3 kg pe zi


Recent, Adele a încărcat o fotografie cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani, impresionându-și milioanele de fani și mii de femei din întreaga lume cu noua ei siluetă spectaculoasă. 


Mulți s-au întrebat "cum a reușit?" "cum a slăbit atât de mult?" "Exerciții fizice, dietă, amândouă?" La ce secret a apelat artista pentru o silueta spectaculoasa. 

Celebra cântăreață, compozitoare și multi-instrumentistă britanică a strălucit întotdeauna pentru vocea și talentul ei extraordinar, mult dincolo de fizicul ei. 

Ce este dieta Sirtfood și cum funcționează?

Practic, dieta Sirtfood constă în consumul de alimente bogate în sirtuine, o enzimă care este responsabilă de activarea metabolismului și care sunt destul de funcționale pentru reglarea îmbătrânirii celulare.

Aceste enzime creează în organismul nostru același efect ca și postul sau exercițiile fizice, adică reduc inflamația stomacului. Această proteină a fost găsită în alimente precum cafeaua, ciocolata neagră, pătrunjelul, nucile, ceapa, uleiul de măsline și tofu.

Scopul este de a pierde până la 3 kilograme pe zi prin reducerea aportului caloric la doar 1.000 de calorii pe zi, care se împart în trei sucuri și o singură masă solidă cu conținut scăzut de grăsimi, care poate include curcan sau pui, de exemplu.

Una dintre atracțiile sale este faptul că puteți mânca ciocolată neagră și vin roșu, deoarece această enzimă se găsește în aceste două produse.

Singurul detaliu de evaluat în ceea ce privește dieta Sirtfood este că poate fi oarecum periculoasă pentru unii, deoarece aportul caloric minim zilnic pentru o persoană ar trebui să fie de 2000 de calorii și aici îl reduci la 1000. Ca să nu mai spunem că este o dietă destul de costisitoare, poți cheltui până la 2.000 de euro pe săptămână pentru alimente bogate în sirtuine.

Cu toate acestea, dieta constă în trei etape și se îmbunătățește pe măsură ce avansați. Prima este reprezentata de cele 3 sucuri și o masă menționate mai sus. Cea de-a doua este mai "prietenoasa", permițând 3 mese pe zi și un suc. Iar cel de-al treilea nivel este o plăcere pură, deoarece permite o mulțime de alimente, atâta timp cât sunt "sirt", astfel încât vă puteți sătura de vin roșu și ciocolată neagră.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce afecțiuni pot exista atunci când copilul nu poate respira pe nas. Explicațiile...
Mâncatul în cantități mari seara, un comportament de dependență. Cum apare,...
Atero-scleroză și principalul factor care o produce. Explicațiile medicilor
De ce unii răcesc mai des și fac forme mai grave de boală? Vezi explicațiile medicului
Anomalii de orgine funcțională. Ce sunt și cum trebuie monitorizate în cazul bebelușilor
Când începe și cum se face prevenția parodontozei. Netratată, ajunge până la...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies