Maria Constantin a dezvăluit cum a reușit să slăbească: „Încerc să mă mențin”


Ajunsă la 35 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în primăvara acestui an, Maria Constantin a reușit  să slăbească și să aibă o siluetă de vis.


Celebra cântăreață le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Click cum a a săpat de kilogramele în plus, dar și cum reușește să se mențină în formă. Iar dieta ei nu pare deloc una greu de urmat.

„Într-adevăr, mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural, dar în principiu foamea. Dacă nu mănânci, nu te îngrași. De obicei, mănânc doar o masă pe zi, încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest, mai iau mici gustări, fructe, iaurt... Încerc să mă mențin din alimentație. Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado… La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă. Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe... În general, îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se află somonul”, a spus Maria Constantin.

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies