Adda, tratament agresiv pentru borelioză: „Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade”


După o perioadă de un an și jumătate de diagnostice greșite, în care s-a tratat pentru o altă afecțiune, nu cu mult timp în urmă ADDA a fost diagnosticată cu boala Lyme (borelioză). Acum artista a început un nou tratament pentru a se vindeca.


Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele de socializare, spunând că urmează o perioadă dificilă, în care trebuie să se supună unui tratament destul de agresiv. Vedeta a scris că se va retrage o perioadă din spațiul public și își va suspenda o parte dintre proiecte pentru a urma tratamentul prescris de medici 

"Acel moment cand rezisti la o temperatura de 60 de grade, corpul tau atingand 40, o ora si ceva. Merit o ciocolata! Da, inca nu o mananc. Dupa ce se duce Gogutz la ma-sa, o halesc pe toata! 

Sunt la Constanta de 2 zile si ma simt cel mai in siguranta alaturi de echipa de oameni faini de aici.  Am venit la tratamente de hiperbara, hipertermie si sa fac prima doza injectabila ca sa-i dau lu’ Gogu’ sa zaca", a scris vedeta.

„Am analize de 15 000 de euro”

Acum câteva luni artista a anunțat pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate se confruntă, spunând că a descoperit în sfârșit de ce boală suferă.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza si Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an si jumătate. Momentan sunt în pregatirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, a scris cântăreața pe Facebook la aceea vreme.

"Am analize de 15 000 de euro pentru că la Lyme analizele nu arată nimic, e o boală greu de diagnosticat. Mi s-a spus și că sunt nebună.(…) Dar nu am nimic cu acei oameni. (…) Am aflat pentru că mi s-a blocat piciorul pe ambreiaj, atunci mi-am dat seama că ar putea să fie Borelia.(…) Un an și jumătate a durat căutarea diagnosticului”, a povestit Adda în emisiunea „La Măruță”.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să mâncăm puțin din toate. Explicațiile unui medic
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 19 martie 2023
România este în prima clasă de risc în privința aterosclerozei. Ce este această...
Ce se întâmplă în corp atunci când ronțăim toată ziua și nu respectăm cele...
Cum apare ficatul gras la vârstă mică. Între 7 și 9 ani e perioada cea mai periculoasă...
Cum are corpul de suferit atunci când facem foamea să slăbim și nu respectăm...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies