Diagnostic nou pentru Adda: 2 chisturi pe creier. “Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi.”


Îndrăgita cântăreață de balade a anunțat la începutul acestui an că se va retrage din viața publică pentru că a fost diagnosticată cu boala Lyme, cunoscută și sub denumirile de Borelioză sau Borellia. După această veste, artista de 30 de ani a mai aflat acum că are și două chisturi pe creier. 


Timp de 2 ani de zile, Adda a fost diagnosticată greșit cu dermografism. Adda a vorbit acum despre boala pe care o are și le-a oferit fanilor detalii despre care nu a mai vorbit până acum:

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat mii de euro. (…)

Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (…)

Practic, regimul anti-inflamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a mărturisit Adda pe InstaStory.

Pe lângă problemele de imunitate scăzută și oxigenare slabă a celulelor, Adda le-a confesat fanilor că din cauza chisturilor de pe creier îi tremură acum o mâna și un picior. Ambițioasa Adda este, însă, o luptătoare și promite că urmează cu maximă strictețe toate recomandările primite din partea medicilor.

Adda a dezvăluit de asemenea că a făcut deja terapie cu vibrații hertz, însă nu s-a vindecat încă, deoacere este și o chestiune de noroc:

„Principiul vibrațiilor hertz este bun, în sensul că Borrelia și ceilalți patogeni la anumite vibrații fac implozie, practic, asta ar fi explicația. Tu stai, te curentezi și acel patogen face implozie. Am făcut această terapie și am vibrat, am implozat, dar nu m-am vindecat.

Cheia este echilibrul și norocul fiecăruia, pentru că este foarte complex, trebuie bătut din toate punctele de vedere.

Zahărul nu este bine să fie consumat din cauza biofilmului, pentru că dacă mănânci zahăr, celulele se învelesc într-un biofilm și antibioticul nu ajunge acolo. Tratamentul antibiotic să fie țintit fix pe problemele tale, pe tipul de Borrelia , pe simptome (…) Și cel mai important este timpul, să nu îl pierdem”, a mai declarat încrezatoare artista.

Sursă foto: Ada/Instagram

vezi emisiunile doctor de bine

De ce este important să mâncăm puțin din toate. Explicațiile unui medic
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 19 martie 2023
România este în prima clasă de risc în privința aterosclerozei. Ce este această...
Ce se întâmplă în corp atunci când ronțăim toată ziua și nu respectăm cele...
Cum apare ficatul gras la vârstă mică. Între 7 și 9 ani e perioada cea mai periculoasă...
Cum are corpul de suferit atunci când facem foamea să slăbim și nu respectăm...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies