Care este cea mai bună oră pentru a face sex. Specialiștii oferă indicii 


Sexul poate fi bun la orice oră din zi sau din noapte. Mulți oameni preferă să facă sex imediat ce se trezesc pentru a începe ziua cu energie și bună dispoziție, în timp ce alții preferă să facă sex înainte de culcare pentru a-i ajuta să adoarmă și să doarmă ca un bebeluș. Dar, ca în toate aspectele vieții, și știința are ceva de spus în această problemă care ne preocupă. 


Știința și-a spus cuvântul și, potrivit unui studiu realizat de Asociația Medicală Britanică și publicat în "British Medical Journal", se pare că dimineața devreme este momentul ideal pentru a face sex și că orgasmul este mai plăcut decât în orice alt moment al zilei.

Mai exact, această cercetare indică faptul că ora 5:48 a.m., nu cu un minut înainte sau cu un minut după, este cea mai oportună. Care sunt motivele? Oamenii de știință explică faptul că tocmai în acel moment și nu în altul, atât bărbații, cât și femeile au un nivel mai ridicat de testosteron care ne face să ne simțim mai excitați și mai dornici să ajungem la punctul culminant.

vezi emisiunile doctor de bine

Ce afecțiuni pot exista atunci când copilul nu poate respira pe nas. Explicațiile...
Mâncatul în cantități mari seara, un comportament de dependență. Cum apare,...
Atero-scleroză și principalul factor care o produce. Explicațiile medicilor
De ce unii răcesc mai des și fac forme mai grave de boală? Vezi explicațiile medicului
Anomalii de orgine funcțională. Ce sunt și cum trebuie monitorizate în cazul bebelușilor
Când începe și cum se face prevenția parodontozei. Netratată, ajunge până la...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies