5 motive pentru care merită să ai încredere în stomatologia digitală


Sezonul cald se deschide cu o veste extraordinară pentru fiecare dintre noi. Renunțăm la măști în spațiul public. O perioadă perfectă pentru a ne afișa zâmbetul, dar și un moment perfect pentru doamne și domnișoare de a reveni la make-up-ul buzelor. 


Însă, aveți grijă! Cel mai frumos zâmbet este cel sănătos! Pentru a avea o sănătate dentară impecabilă, poți profita la maxim de beneficiile stomatologiei digitale.

“Din experiență, apreciez că stomatologia digitală oferă multe motive pentru care pacienții pot fi tratați în siguranță și pot obține rezultatele dorite. Însă, două motive sunt preferate, atât de bărbați, cât și de femei indiferent de vârstă. Primul se referă la tratamente stomatologice fără durere. Stomatologia digitală implică tehnologie de ultimă oră, materie primă avansată care oferă tot confortul pacientului, în așa fel încât frica nu mai este justificată.”, explică Dr. Simona Boberis. 

 

“Al doilea motiv pentru care stomatologia digitală continuă să revoluționeze tratamentele tradiționale se referă la timp. În era digitală, vizitele la stomatolog sunt reduse, la fel ca și timpul de tratament. Pacientul beneficiază de rezultate precise și rapide, de asemenea, datorită roboților stomatologici și a softurilor digitale cu care lucrăm în prezent”, explică Dr. Simona Boberis.

 

Timpul este, fără doar și poate, resursa pe care începem să o apreciem cu toții, iar stomatologia digitală are grijă ca noi să ne putem trata între doua zboruri sau în pauza de masă de la job. Pe lângă promisiunea economisirii timpului și a lipsei durerii, Dr Simona Boberis explică încă trei motive pentru care tratamentele stomatologice digitale oferă beneficii superioare:

Controlul rezultatelor – înseamnă că pacientul poate vedea rezultatul final înainte ca stomatologul să realizeze primul pas. Astfel, se pot face modificări până la cel mai fin detaliu pentru siguranță și estetică.

Precizia – în era digitală, este la cote maxime. 100% personalizat este o realitate datorită gadgeturilor digitale . Pacientul primește rezultatul cel mai potrivit pentru el, pentru fizionomia sa, stil de viață și nu numai.

Estetica – Imposibilul a devenit posibil. Pacienții pot obține un zâmbet perfect, la fel ca al vedetelor de la Hollywood.

Dr. Simona Boberis face parte din echipa Clinica 32 și oferă cu succes pacienților tatamente stomatologice digitale prin conceptul totul sub un singur acoperiș. Fiecare tratament se realizează cu abordare multidisciplinară, tehnologie digitală și materie prima superioară. Pentru a afla mai multe informatii utile de la Dr. Simona Boberis o puteți urmări în singura emisiune despre tratamente stomatologice digitale.

 

 

vezi emisiunile doctor de bine

Sânii se autopalpează în fiecare lună. Cancerul descoperit la timp este perfect...
„Doctor de Bine”. Emisiunea integrală din 24 octombrie
De ce ne este atât de greu să rezistăm plăcerii de a mânca ceva bun? Culmea,...
Stresul afectează memoria. Cum rezolvăm perioadele de stres și de anxietate
Ce trebuie să faci atunci când copilul tău vrea produse tip fast food? Interdicția...
Vrei să renunți la fumat? Psihologii susțin că nu voința este cheia

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies