Consultații dermatologice gratuite pentru sănătatea pielii | Ce pot ascunde alunițele și petete


Controlul dermatologic este esențial atunci când sesizezi prezența alunițelor sau petelor pe pielea feței, membrelor sau corpului. Aceste formațiuni colorate cu caracter bening pot ascunde, uneori, un tip de cancer cutanat epidermic. Cum te poți testa gratuit.


Există oameni care nu au fost niciodată la dermatolog pentru un control amănunțit. Dacă vrei să afli ce tip de ten ai sau dacă alunițele pe care le porți sunt periculoase sau nu, ai șansa unor consultații dermatologice gratuite în perioada 24-26 februarie 2023. Consultațiile au loc în centrul comercial Sun Plaza din Sectorul 4 al Capitalei.

Medici specialiști vor efectua dermatoscopii, în perioada menționată. Dermatoscopia presupune verificarea alunițelor și petelor de pe piele cu ajutorul unui aparat numit dermatoscop, care este de fapt o lupă foarte mare. 

De asemenea, cei care vor fi acolo în weekend vor avea acces la o dermo-analiză, realizată cu ajutorul unui scanner. Această analiză va putea determina ce tip de ten ai, care este gradul de hidratare și Ph-ul, cât de profunde sunt ridurile tale, care este gradul acneei, cât de sensibil îți este scalpul (pielea capului) și cât de sănătoși și viguroși sunt foliculii de păr. 

Vei afla particularitățile tenului tău și care este rutina optimă de îngrijire, iar la finalul dermoanalizei vei primi mostre ale produselor Sesderma potrivite tipului tău de ten.

Toate consultațiile sunt gratuite și au loc într-un spațiu special amenajat din Sun Plaza, la parter, aproape de intrarea principală.

Programul pentru dermatoscopii este vineri, 24 februarie, între orele 16:00 – 22:00, sâmbătă, 25 februarie, între orele 10:00 – 22:00, și duminică, 26 februarie, între orele 12:00 – 18:00.

Pentru dermo-analize, programul este vineri, 24 februarie, între orele 16:00 – 20:00, sâmbătă, 25 februarie, între orele 12:00 – 20:00, și duminică, 26 februarie, între orele 12:00 – 16:00.

Soarele, deshidratarea, poluarea, stilul de viață ne afectează pielea, dar nu reușim de fiecare dată să ne facem timp să mergem la un specialist. Ne bucurăm că acum, la Sun Help, aducem specialiștii la oameni”, spune Irina Studineanu, reprezentant Sun Plaza.

„Grija pentru sănătatea pielii” este tema celei de-a patra ediții Sun Help, proiect gândit să vină în sprijinul comunității. Până acum au fost abordate teme precum: acordarea primului ajutor la nou-născuți sau cum ne protejăm în caz de cutremur. La cea de-a treia ediție, bucureștenii au beneficiat de spirometrii gratuite.

vezi emisiunile doctor de bine

Banane, prune uscate și pește gras. Așa apare buna dispoziție. Explicații, la...
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
Ne doare genunchiul, umărul ori cotul? Vorbim în acest caz de inflamația cronică....
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
De ce trebuie să evităm carnea roșie în timpul unei infecții respiratorii. Explicațiile...
Motivul pentru care primăvara este anotimpul în care răcim ușor. De vină nu sunt...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies