Implant dentar digital –  Cele mai avansate tehnici de implantare dentară digitala disponibile în România


Siguranța pacientului și confortul vieții sunt promisiunile pe care stomatologia digitală le face și le respectă.


Nu mai este un secret că în România, numărul celor care au probleme serioase cu dantura este peste media europeană. Românii ajung în situații grave cu sănătatea dentară din cauza igienei incorecte, lipsa educației de prevenție și amânarea sau anularea vizitei o dată pe an la stomatolog.

 

“Implantul dentar digital este sigur, controlabil și cu realizare imediată datorită tehnologiei de ultima oră. Pacientul pleacă de pe scaunul stmatologic cu lucrare provizorie de o calitate estetică perfectă, astfel încât viața socială să nu fie afectată, dar mai ales să poata să se hrănească fără probleme.”, explică Dr. Valentin Popescu, Clinica 32. 

 

Există mai multe manopere avansate din stomatologia digitală ce fac referire la implant dentar digital. “În ziua de astăzi, pacientul poate beneficia de implant dentar fără tăieturi, one day implant, All on 4 sau All on 6. Toate acestea sunt manopere avansate ce sunt bazate pe precizie complete prin tehnologie digitală, respective scanare și amprentare digitală, investigatii 3D prin computer tomograf, printarea lucrarilor finale și nu numai”, adaugă Dr. Valentin Popescu.

 

Ce face diferența pentru un rezultat de succes, respectiv o dantură sănătoasă și frumoasă este implicarea pacientului. Acesta trebuie sa urmeze indicatiile stomatologului, sa aiba o igiena dentara riguroasa si sa se prezinte la controale periodice. Astfel, se pot controla si previziona orice probleme, iar solutiile vor implica costuri mici. Daca acestea sunt respectate, garantia poate fi pe viata. 

Implantul dentar digital asigura, de asemenea, calitatea vietii unui pacient. Acesta poate sa se hraneasca si astfel sa aiba grija de sanatatea intregului organism, precum si sa traiasca fara jena sociala si fara depresie. 

Dr. Valentin Popescu face parte din echipa Clinica 32 si ofera cu succes pacientilor tratamente stomatologice digitale prin conceptul totul sub un singur acoperis. Fiecare tratament se realizeaza cu abordare multidisciplinara, tehnologie digitala si materie prima superioara. Pentru a afla mai multe informatii utile de la Dr. Valentin Popescu  puteti accesa canalul oficial de youtube Clinica 32 unde veti gasi explicatii complexe, astfel incat sa stiti sa investiti inteligent in sanatatea dentara. Tot aici puteti viziona si singura emisiune online dedicate tratamentelor stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate pret.

 

 

Vezi și: „Doctor de bine”. Pandemia a mărit numărul amețelilor, care nu au cauză neurologică. Cum le putem trata


vezi emisiunile doctor de bine

Sânii se autopalpează în fiecare lună. Cancerul descoperit la timp este perfect...
„Doctor de Bine”. Emisiunea integrală din 24 octombrie
De ce ne este atât de greu să rezistăm plăcerii de a mânca ceva bun? Culmea,...
Stresul afectează memoria. Cum rezolvăm perioadele de stres și de anxietate
Ce trebuie să faci atunci când copilul tău vrea produse tip fast food? Interdicția...
Vrei să renunți la fumat? Psihologii susțin că nu voința este cheia

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies