(P) Implants Connected to Nature – Ediția nr. 13: Cel mai prestigios congres din implantologia dentară românească


Și anul acesta, Implants Connected to Nature a păstrat tradiția și a reunit cele mai prestigioase nume din implantologia dentară mondială. Primul congres de Implantologie Orală organizat în România a ajuns la cea de-a 13-a ediție, de data aceasta evenimentul fiind organizat la Timișoara. 


Implants Connected to Nature a reunit peste 500 de participanți, 20 de speakeri din 8 țări și 3 continente, prezentări de excepție organizate în 15 panneluri timp de 3 zile și o expoziție unică ce a inclus cele mai importante companii de implanturi dentare și materiale stomatologice. Evenimentul este organizat de familia Bratu, Profesor Dr. Bratu Emanuel și Bratu Camelia care mulțumesc pe această cale tuturor celor implicați, pentru că în fiecare an susțin un eveniment pentru performanța cea mai înaltă a implantologiei dentare și astfel, se scrie o istorie importantă.

Au urcat pe scenă lectori apreciați  la nivel internațional din Italia, Franta, Bulgaria, Elveția, Santiago de Chile, Spania, India și nu în ultimul rând lectori renumiți din România. În  premieră, pe scena Contresului Implant Connected to Nature s-a aflat Profesor Dr. Daniel Bruser, fost profesor la Departamentul de Chirurgie Orală a Universității din Berna, Elveția, cu două perioade sabatice petrecute la Universitatea Harvard și Universitatea din Melbourne. Dr. Bruser a fost președinte inclusiv al ITI, cea mai mare asociație din lume în domeniul implantologiei dentare. Distins cu mai multe premii științifice, autor și co-autor alături de echipa sa a aproximativ 400 de publicații și capitole de carte, Dr. Bruser este un chirurg implantologic cu 35 de ani de experiență clinică și încă tratează mai mult de 100 de pacienți pe an.  

Evenimentul se adresează pieței de implantologie dentară și susține profesioniștii în demersul de perfecționare continuă, dar creează și un spațiu consistent pentru networking și conectarea cu experți din implantologia orală mondială. 

Profesor Dr.  Bratu Emanuel este fonadatorul acestui congres și este primul care a reușit să aducă pe scena din România cei mai renumiți lectori internaționali din domeniul implantologiei dentare. Un congres cu tradiție de 13 ani organizat din dorința de a ridica nivelul implantologiei în România. În această viziune, Profesor Dr. Bratu Emanuel și-a dorit ca medicii din implantologia dentară românească să fie conectați cu cel mai înalt nivel de performanță și cu informații de ultimă oră, iar aceste principii se regăsesc în fiecare eveniment.  

Inițial, primul congres din țară de acest fel s-a organizat la Tmișoara. Ulterior a continuat la Sibiu și Cluj Napoca pentru a susține un acces rapid participanților din toată țară, dar și din toate colțurile lumii.

Congresul Implants Connected to Nature conectează mai multe segmente din piața implantologiei dentare precum experți, producători de materiale sau de tehnologie, cele mai renumite companii de implanturi dentare, toate acestea pentru a duce implantologia românească la cel mai înalt nivel posibil. Ne vedem în 2023.

vezi emisiunile doctor de bine

Banane, prune uscate și pește gras. Așa apare buna dispoziție. Explicații, la...
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
Ne doare genunchiul, umărul ori cotul? Vorbim în acest caz de inflamația cronică....
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
De ce trebuie să evităm carnea roșie în timpul unei infecții respiratorii. Explicațiile...
Motivul pentru care primăvara este anotimpul în care răcim ușor. De vină nu sunt...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies