Restaurarea completă a dinților – unul dintre cele mai complexe tratamente stomatologice cu rezultate de excepție 


Este greu să vezi cum cineva drag suferă. Este greu, de asemenea, ca persoana care suferă să fii chiar tu. Dar, nu mai bine, alegem o soluție și ne dăruim o viață de calitate?


Ei bine, persoanele care au pierdut mai mulți dinți, știu ce înseamnă să ai necazul de a nu mai putea mânca normal sau de a zâmbi normal. Pentru acești oameni, stomatologia avansată modernă face minuni. 

Da, ai citit bine. Nu sunt vorbe mari. Dacă ți-ai pierdut mai mulți dinți, prin tratamentul de restaurare completă poți avea dinți ficși și o viață normală. Acest lucru e posibil datorită tehnologiilor dentare avansate, precum computer tomograf sau lasere dentare, care susțin chirurgul, implantologul, proteticianul dentar să ofere pacientului un vis împlinit: sănătate dentară și, sigur, și un zâmbet frumos. 

„Pacientul trece prin mai multe etape înainte de procedura propriu-zisă. Restaurarea completă este unul dintre cele mai complexe manopere stomatologice din toate timpurile care oferă rezultate ce în trecut erau de neatins. Este o manoperă ce se realizează obligatoriu cu plan de tratament cu abordare pluridisciplinară. O echipă de specialiști din diferite arii ale stomatologiei este implicată și, datorită tehnologiei, realizează un plan de tratament pentru a reda dantura fixă pacientului”, explică Dr. Raluca Pascu. 

Succesul unui astfel de tratament depinde fundamental de precizia investigațiilor, experiența specialiștilor, întreaga infrastructură tehnologică prezentă în clinică și planul de tratament multidisciplinar. Rezultatele se pot obține doar când există implicare și responsabilitate. 

Pacienții trebuie să știe că stomatologia digitală oferă rezultate eficiente indiferent de problemă. ”Dacă în trecut, stomatologia nu putea oferi soluții sigure și pe termen lung, în prezent, vorbim despre un progres extraordinar”, explică Dr. Raluca Pascu. ”Pacientul este susținut la fiecare pas și, aceasta este și viziunea mea: tot ce este mai bun pentru pacient pentru ca în final să vorbim despre un zâmbet sănătos, funcțional și frumos. Vorbim despre vindecare accelerată, protocoale avansate pentru managementul durerii, precizie și control al rezultatelor”, adaugă Dr. Raluca Pascu. 

vezi emisiunile doctor de bine

De ce e bine să îți pui biroul înclinat la 15 grade și să stai cu picioarele...
Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies