Risc zero pentru pierderea implantului în stomatologia digitală


Unul dintre cele mai sigure tratamente stomatologice din prezent este tratamentul cu implant dentar. Era modernă oferă siguranță totală pacientului, dacă stomatologul este pregătit și are o abordare digitală. Frica conform căreia poți să îți pierzi implantul dentar a devenit un adevărat mit. Aflați imediat de ce este posibilă această performanță.


“Implantul dentar a beneficiat de o dezvoltare fantastică, la 360 de grade. Tehnologia suport cu care lucrăm pentru a înlocui pierderea unui, mai multora sau tuturor dinților are o precizie la nivel de micron, astfel încât putem oferi fiecărui pacient un rezultat final 100% personalizat pentru situația sa. Acesta este un beneficiu real, deoarece dispare din start orice posibilă nepotrivire.”, explică dr. Valentin Popescu.

Materia prima face diferența în stomatologie. “Stomatologia digitală implică doar materie primă superioară. Nu avem riscuri. Nu avem surprize. Pacientul trebuie să ceară stomatologului tratament cu implant dentar proiectat virtual înainte de inserare și va fi sigur că poziția de inserare și o întreagă serie de erori sunt anulate încă de la început.”, adaugă medicul stomatolog Valentin Popescu.

Tratamentul cu implant dentar este un tratament ce implică un cost mai mare decât tratamentul de prevenție. Nu uitați, fiecare zi care trece, fiecare zi ce întârzie prezența în cabinetul stomatologic poate duce la pierderea dinților și la costuri ridicate de tratament. Soluții există, dar trebuie să știți că există șansa de a investi inteligent în sănătatea dentară.

Într-adevăr, tratamentul cu implant dentar implică alte costuri. Este important ca pacientul să fie responsabil și să se prezinte la un consult de două ori pe an. Costurile sunt minime. Cea mai des auzită scuză este lipsa timpului, însă încurajez pacienții să nu riște. Vestea bună este că manoperele de tip: One day implant, Implant dentar fără tăieturi, Implant dentar ghidat digital și nu numai înseamnă timp redus de tratament, posibil doar o zi, iar în stomatologia digitală vorbim doar despre manopere fără durere”, conchide. Dr. Valentin Popescu. 

 

Dr. Valentin Popescu face parte din echipa Clinica 32 și oferă cu succes pacienților tratamente stomatologice digitale prin conceptul totul sub un singur acoperiș. Fiecare tratament se realizeaza cu abordare multidisciplinara, tehnologie digitala si materie prima superioara. Pentru a afla mai multe informatii utile de la Dr. Valentin Popescu  puteti accesa canalul oficial de youtube Clinica 32 unde veti gasi explicatii complexe, astfel incat sa stiti sa investiti inteligent in sanatatea dentara.

Doctor de bine - Dr. Dragoș Crețoiu, despre diferentele între o boala genetică și una ereditară


vezi emisiunile doctor de bine

Sânii se autopalpează în fiecare lună. Cancerul descoperit la timp este perfect...
„Doctor de Bine”. Emisiunea integrală din 24 octombrie
De ce ne este atât de greu să rezistăm plăcerii de a mânca ceva bun? Culmea,...
Stresul afectează memoria. Cum rezolvăm perioadele de stres și de anxietate
Ce trebuie să faci atunci când copilul tău vrea produse tip fast food? Interdicția...
Vrei să renunți la fumat? Psihologii susțin că nu voința este cheia

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies