Siguranta diagnosticului reduce costul tratamentului stomatologic


Exista multi romani care au nevoie sa fie tratati de un chirurg sau implantolog dentar.


Fie ca din cauza bolii parodontale, fie ca din cauza unui accident, daca ti-ai pierdut unul sau mai multi dinti, este bine sa apelezi imediat la un stomatolog pentru a alege cel mai bun tratament cu implant dentar potrivit tie. Insa, ai grija! Trebuie sa fii atent la un aspect pe care cei mai multi oameni il ignora, dar care te poate costa foarte multi bani. Siguranta diagnosticului. 

Tratamentul cu implant dentar trebuie sa fie specific si sigur. Vorbim despre conceptul de personalizat, ceea ce inseamna ca pacientul primeste un plan de tratament complet pentru nevoile sale, ce ia in considerare  varsta, genul, starea de sanatate a organismului la modul general, stilul de viata, obiectivele personale in ceea ce priveste sanatatea si estetica dentara. Respectiv, pacientul primeste o solutie sigura pentru a obtine rezultatul pe care si-l doreste si pentru a pastra acest rezultat pe termen lung si foarte lung. Acest lucru este posibil daca pornim cu un diagnostic clar.”, explica Dr. Mihnea Nica, Clinica 32.

Daca diagnosticul nu acopera toate aspectele sanatatii dentare, pacientul are mari sanse ca pe viitor sa continue sa se tot trateze si sa cheltuiasca bani la stomatolog. “Un diagnostic final se bazeaza, fara exceptie, pe investigatii 2D si 3D. Stomatologul obtine, astfel, informatii complete pe baza carora poate sa controleze evolutia sanatatii dentare, poate sa inteleaga care sunt riscurile la care se expune pacientul si cum sa impiedice suferinta si problemele dentare. Cu o astfel de viziune, tratamentul cu implant dentar are o calitate superioara.”, adauga Dr. Mihnea Nica. 

Eroarea de diagnostic este des intalnita. Pacientul primeste un tratament de care nu are nevoie sau care este incomplet si nu il apara de probleme pe viitor. “Un diagnostic puternic garanteaza un rezultat puternic. Insa, pacientul trebuie sa respecte indicatiile stomatologului pana la capat sis a aiba grija sa revina o data pe an la control”, specifica Dr. Nica.

Dr. Mihnea Nica face parte din echipa Clinica 32 si are o experienta de aproape 10 ani in realizarea de manopere stomatologice digitale. Dr. Nica ofera pacientilor tratamente stomatologice digitale avansate precum All on 4 & All on 6, implant dentar fara taieturi sau One day Implant. Este permanent conectat la informatia de ultima ora si, astfel, gaseste o solutie eficienta pentru fiecare pacient, indiferent de complexitatea diagnosticului. 

Pentru mai multe detalii despre dr. Mihnea Nica puteti viziona materialele sale in singura emisiune stomatologica online: 

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies