A ținut totul secret! Camen Tănase, operată de urgență: "Pericolul era paralizie de la gât în jos"


Abia acum s-a aflat! Actrița Carmen Tănase a ținut totul sub mare secret. La începutul pandemiei, vedeta de 61 de ani a trecut prin clipe groaznice.


Carmen Tănase a ajuns pe mâinile medicilor

Actriţa Carmen Tănase a ajuns la spital, după ce s-a confruntat cu palpitaţii, dureri de spate și picior amorțit.

Eu n-am mai lucrat în timpul pandemiei, eu nu am mai făcut serial. Eu am ieșit înainte de a începe nebunia asta. Am ieșit din serialul în care trebuia să fiu, m-am ocupat un pic de sănătate, că era cazul. Nu era foarte bine, era programul foarte aiuritor așa. (…) M-am încăpățânat să zic că nu mai vreau. Toată lumea îmi zicea… sunt niște bani importanți, nu se compară cu salariul. (…)

Dacă tot am avut perioada liberă, am zis să mă duc. Tot mă durea piciorul, adică nu mă durea, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu, de lemn, alteori îngheța, aveam ace. M-am dus și am făcut un RMN și din greșeală au deschis câmpul la RMN mai mult. (…) 

Am stat acolo 40 de minute și au zis apoi să mai intru încă o dată și mi-au pus un grilaj pe cap. Apoi am văzut niște acțiune pe acolo, vorbeau în șoaptă, apoi au chemat-o pe prietena cu care eram și apoi am intrat în camera aia să văd ce se întâmplă.”, a povestit actrița pe YouTube.

Medicii au descoperit că este vorba despre o tumoră pe măduvă. Carmen Tănase a fost operată de urgență la Spitalul Elias din București. Riscurile erau extrem de mari, dar din fericire s-a descoperit la timp.

"Pericolul era paralizie de la gât în jos"

Domnul doctor de la RMN mi-a zis că se întâmplă să aveți o tumoră pe măduvă. Asta se întâmpla înainte de pandemie, înainte cu mai puțin de un an. Deci acum trei ani, să zicem. Mi-a și arătat medicul, mi-a arătat un rotund și măduva era pe lângă ea. Unde era vârful rotundului ăla, măduva mai avea vreo două particule. Se subția și stătea să se rupă, aici sus. Mi-au zis: operație ieri. Că nu e timp, că din clipă în clipă se poate rupe și dacă se rupe, fiind sus, îți dai seama pericolul era paralizie de la gât în jos. 

(…) Imediat m-am dus, pac în trei zile s-a întâmplat treaba. Fiul meu a venit din Olanda și era desfigurat. M-au operat, era nasol dacă era în măduvă, ea a fost pe lângă măduvă. M-am operat și mi-a scos-o și gata”, a spus actrița în podcast.

Soțul lui Carmen Tănase a fost răpus de cancer

Actriţa Carmen Tănase a trecut printr-o adevărată dramă când a murit soțul ei, care a fost marea și singura iubire.

Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutam foarte mult, ne completam în păreri. El era o fire cumpătată, eu vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ şi tată şi prieten. Era mai mare ca mine şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza”, povestea cu nostalgie actriţa.

„Totul a fost repede. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo. Nici n-am spus «Da» am spus «bineînţeles». Ca să nu fiu ca toată lumea”, spunea Carmen Tănase.

Câţiva ani mai târziu o veste avea să distrugă fericirea actriţei,  Victor era bolnav de cancer.

„Din păcate am ştiut de la început dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A căzut casa pe mine!”.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies