Acestea sunt țările în care să faci sex la prima întâlnire nu este doar firesc, ci și necesar


A face sex la prima întâlnire sau a aștepta un pic mai mult timp pentru a cunoaște cealaltă persoană, aceasta este întrebarea. Totul depinde de viziunea fiecăruia și de moment. Acum există un studiu care relevă că datele variază foarte mult de la o națiune la alta.


Studiul realizat de Victoria Milan este rezultatul analizei datelor colectate prin intermediul unui sondaj online în care a fost asigurată confidențialitatea completă a participanților, potrivit Q' Pasa.

Potrivit lui Sigurd Vedal, CEO al Victoria Milan. "Siguranța de a ști ce vrei și cum vei obține este extrem de atrăgătoare și mă îndoiesc că avansurile femeilor franceze, daneze și norvegiene la prima întâlnire vor fi respinse.

Clasamentul de mai jos relevă primele zece țări care au participat la cercetare, numărul indicând numărul mediu de întâlniri pe care le-ar avea înainte de a face sex cu partenerul lor.

Danemarca: 1.58.

Finlanda: 1,68.

3. Franța: 1.72.

4. Norvegia: 1,77.

5. Suedia: 1.99.

6. Spania: 2.07.

7. Olanda: 2.24.

8. Statele Unite ale Americii: 2.32.

9. Belgia: 2.69.

10. Polonia: 2,93.

Acest studiu a folosit un eșantion de 5.650 de femei de diferite naționalități. De asemenea, a încercat să răspundă la întrebări precum: Ce te face să te culci cu partenerul tău? Cât timp îți ia să devii intim cu cineva?

Și nu, prea multe băuturi sau atractivitatea persoanei nu se numără printre răspunsuri. Ar trebui adăugat că populația generală este ceva mai puțin liberală în această privință decât în anii precedenți.

Iar atunci când vine vorba de locul unde să aibă loc o partidă intimă, 57% dintre franțuzoaice au declarat că preferă să se întâmple acasă, în timp ce danezele și norvegiencele, pe de altă parte, aleg o cameră de hotel.

Și totul depinde de cum decurge întâlnirea, nimeni nu merge cu intenția de a face sex, sau cel puțin așa se spune în sondajele realizate pentru un astfel de studiu.

vezi emisiunile doctor de bine

Banane, prune uscate și pește gras. Așa apare buna dispoziție. Explicații, la...
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
Ne doare genunchiul, umărul ori cotul? Vorbim în acest caz de inflamația cronică....
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
De ce trebuie să evităm carnea roșie în timpul unei infecții respiratorii. Explicațiile...
Motivul pentru care primăvara este anotimpul în care răcim ușor. De vină nu sunt...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies