Adda, noi declarații despre chinul prin care trece: „Mai am 17 luni de injecții”


Adda duce o luptă grea cu boala. Ea a dezvăluit că urmează un tratament dur pentru a se vindeca de Lyme.


După aproape doi ani, timp în care a primit diagnostice greșite, artista a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar acum a încheiat prima fază a tratamentului.

Vedeta își ține mereu fanii la curent cu ce se mai întâmplă cu starea ei de sănătate.

Artista a făcut publice noi informații despre tratamentul pe care îl urmează în prezent, după ce a scăpat de seria de 26 de pastile pe care avea să le ia zilnic. Mai precis, urmează o perioadă de 17 luni în care trebuie să facă injecţii cu moldamin.

„Tratamentul e complex. Iau și pastile, dar mai puține, și săptămânal fac injecție cu moldamin cu procaină, un pic de anestezic, pentru că substanța stă șapte zile în corp. Mai am 17 luni de injecții. Merg periodic la clinică pentru hiperbară și hipertermie. Sunt două proceduri care ajută corpul mult. Hiperbara este pentru oxigenarea și regenerarea celulară. Ajută în foarte multe afecțiuni. Iar hipertermia este o febră indusă de 40-42 grade care trece în câteva minute și care omoară bacteriile și virusurile și ajută corpul să elimine toxinele”, a declarat Adda pentru Ego.

Pentru că tratamente sunt foarte dure, efectele adverse sunt numeroase. „Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală, oboseală. Cam ca atunci când aveam Covid. Nu mă simt prea bine pe moment”, a adăugat Adda.

Din fericire, Adda răspunde pozitiv la tratament:„Mai este un drum destul de lung, dar simptomele s-au redus cu 70% cu tratament. Mă simt mult mai bine. Mă bucur că deja ajut oameni cu povestea mea, doi ani a fost crunt să merg la doctori. Zici că eram biciuită, așa mă simțeam. (…) Apoi au început problemele neurologice', a povestit artista despre boala sa, în emisiunea La Măruță.

Chiar dacă boala Lyme este contactată, de regulă, în urma mușcăturii de căpușă, artista spune că, în cazul ei, acest test a ieșit negativ.

După mai multe investigații, Adda a aflat faptul că totul este ereditar, mama sa fiind, de asemenea, infectată: „La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și mama după ce m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să ai această boală toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit”. 

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Efectele negative ale dinților lipsă. Ce spun medicii. „Sinusul se mărește”
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 17 martie 2024
Medicamentele antidiabetice care pot da rezultat fals-pozitiv la un eventual drug-test....
Cum apar cheagurile de sânge în creier. Drogurile și fumatul sunt unele dintre...
De ce nu este bine să mâncăm dulciuri dimineața. Costurile biologice sunt prea...
De ce nu este bine să luăm medicamente după ureche, doar ca să ne simțim mai...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies