Adda se confruntă cu o nouă problemă de sănătate: "Este a doua oară după 12 ani. Mă simt rău, dar sunt fericită!”


Adda se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Cântăreața și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că se simte destul de rău, iar simptomele i-au apărut după 12 ani.


Solista a aflat că suferă de o boală numită Bolerioză, după ce timp de aproape doi ani a urmat tratamente greșite. 

Adda a făcut febră pentru prima dată în 12 ani

Adda a făcut febră pentru prima dată după 12 ani și chiar dacă un astfel de simptom ar îngrijora pe mulți dintre noi, iată că pentru artistă reprezintă de fapt un semn că tratamentul pe care îl ia pentru borelioză a început să funcționeze, după cum chiar ea explică.

Vedeta urmează un tratament extrem de dur pentru borelioză, iar acum a mărturisit că este bucuroasă că a făcut febră natural:

''Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!'', a scris Adda pe rețelele de socializare.

Cântăreața a povestit coșmarul prin care a trecut până să descopere că suferă de boala Lyme. Până să primescă diagnosticul corect, artista a dat 15.000 de euro pe consultații la medici, fără să i se spună nimic concludent.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele!

Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupții pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: ‘Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!’. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos! Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot, pentru că ştiam că e ceva rău!

Atunci am fost la un imunolog, care mi-a spus, primul, că am Lyme… problema nu era că nu ştiam ce înseamnă Lyme, problema e că am aflat târziu că am Lyme!”, a povestit Adda, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță.

Foto FACEBOOK&INSTAGRAM
 

vezi emisiunile doctor de bine

Cum apare insuficiența cardiacă și ce trebuie să facem pentru a ne feri de complicații
Excesul de zahăr din sânge scade elasticitatea vaselor de sânge și le face să...
Ficatul produce HDL colesterol, dar și intestinul subțire. Cum facem să ne fie...
Prea mult zahăr în sânge face ca în fluxul sanguin să existe o așa numită stare...
Ce înseamnă bogăția alimentară pentru organism. Medicii ne explică la ce riscuri...
Ce înseamnă să mâncăm sănătos. Miturile despre grăsimi și dulciuri, demontate

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies