Alessandra Stoicescu, în cea mai bună formă la 46 de ani: "Îmi fac poftele, dar în cantități mici"


După ce a devenit mămică, Alessandra Stoicescu a topit kilogramele în plus acumulate în sarcină, iar de atunci reusește să se menține într-o formă de zile mari.


Secretul știristei îl reprezintă echilibrul. Prezentatoarea are o alimentație sănătoasă, genă bună, apelează la masaj, iar în ceea ce privește sportul, Alessandra Stoicescu recunoaște că fiica ei în vârstă de 3 ani o ajută să se mențină suplă și tonifiată.

„Îmi fac poftele, dar în cantități mici”

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă… Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele", a declarat vedeta pentru unica.ro.

„Mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. Fac masaj. Dietă nu țin, aici le mulțumesc părinților mei. Nu mă îngraș, nu m-am îngrășat niciodată, dar hai să fim serioși că sunt și femei slabe care încep să depună pe ici, pe colo. Dar nu mă îngraș foarte mult, chiar dacă mănânc seara, de exemplu, însă masajul e foarte important, starea asta de bine", spunea Alessandra Stoicescu.

Vacanță în Mykonos

Alessandra Stoicescu și familia ei se bucură de concediu în Mykonos. Vedeta nu ratează ocazia să le arate fanilor din social media imagini adorabile din vacanța în Grecia.

”Încă de când s-a născut Sara, am luat-o cu noi în toate vacanțele, fie la munte sau la mare în România, fie la ocean, în cele mai exotice zone din lume, cu multe ore de zbor și escale. Este mereu o bucurie atât pentru ea, cât și pentru noi, să petrecem timp împreună, să o învățăm lucruri noi văzând locuri noi, oameni diferiți, culturi diverse și bogate în felul lor. Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic, dimpotrivă, aventurile în trei sunt cele mai reușite, iar acești trei ani împreună ne-au demonstrat asta.”, a declarat prezentatoarea.

Alessandra Stoicescu (46 de ani) și soțul ei, Sergiu Constantinescu (51 de ani), au devenit părinți în vara anului 2019. Împreună au o fiică, Sara Maria Francesca.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies