Alexandra Velniciuc, siluetă de model la 42 de ani. Nu ține dietă, dar face sport!"Să știi să le dozezi"


Alexandra Velniciuc își păstrează aceeași siluetă de mai mulți ani și pare cu 10 ani mai tânără. Actrița în vârstă de 42 de ani are noroc de gene bune, însă depune și eforturi să se îngrijească.


Cu toate că nu ține un regim alimentar strict și nu se abține de la dulciuri, vedeta știe să-și dozeze cantitățile și să găsească un echilibru. În ceea ce privește mișcarea, Alexandra Velniciuc merge la sala de fitness de câte ori are timp, dar și în parc, unde face câteva ture în ritm alert.

„Să mănânci cât de mult vrei, asta e, să nu fii frustrat! Să mănânci dacă ce îți face plăcere, dar să ai măsură și să știi să le dozezi. Dacă într-o zi mănânci mult, a doua zi mănânci mai puțin. Fac și multă mișcare, e adevărat și m-a ajutat Dumnezeu, ăsta e de fapt secretul, dar nu mă abțin de la nimic”, a mărturisit ea pentru impact.ro. 

Actrița a mai recunoscut că face sport și în aer liber, dar și la sală. „Am alergat o perioadă în parc, până când mi-am dat seama că nu îmi face bine la coloană și la genunchi. Mă duc la sală unde merg în pantă și acum, mai nou, când pot, mă puteți vedea în parc că zic: «Pardon, pardon!», că eu am marșul meu și trebuie să îmi fac loc printre cei care se plimbă”.

Ritual simplu de îngrijire a tenului

Vedeta a dezvăluit ce face pentru a avea un ten luminos: „Folosesc un ulei de măsline, am unul anume, mi-l aduc din Grecia. Gazdele din Grecia, la care stăm vara, sunt producători de ulei măsline, așa că de la ei îmi aduc în România, în fiecare an, și câte 25 de litri. La baie pun o sticlă de ulei de măsline pentru ten, iar la bucătărie, o alta, pentru salate. Eu ud niște cotonete cu apă caldă, peste care torn câteva picături de ulei de măsline. Acest demachiant nu funcționează pe ten gras și nici pe ten acneic, și poate fi folosit și în zona ochilor.

Vara, de exemplu, după ce mă demachiez, mă spăl cu apă simplă, nu cu apă și săpun. Astfel, tenul rămâne hidratat atât cât trebuie și nu mă mai dau cu nimic, cu vreo cremă. Doar iarna mă dau în jurul ochilor cu o cremă contur de ochi, care e foarte hrănitoare”.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum apare insuficiența cardiacă și ce trebuie să facem pentru a ne feri de complicații
Excesul de zahăr din sânge scade elasticitatea vaselor de sânge și le face să...
Ficatul produce HDL colesterol, dar și intestinul subțire. Cum facem să ne fie...
Prea mult zahăr în sânge face ca în fluxul sanguin să existe o așa numită stare...
Ce înseamnă bogăția alimentară pentru organism. Medicii ne explică la ce riscuri...
Ce înseamnă să mâncăm sănătos. Miturile despre grăsimi și dulciuri, demontate

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies