Alimentele pe care nu ar trebui să le consume cardiacii. Sunt foarte periculoase, avertizează medicii 


Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că dieta joacă un rol cheie în menținerea unei inimi sănătoase și în prevenirea bolilor de inimă. 


Din fericire, acest lucru nu înseamnă să renunți cu totul la pizza sau la dulciuri, ci să eviți să exagerezi sau să le transformi în alimente de zi cu zi.

Dr. Elizabeth Klodas, un cardiolog format la John Hopkins și fondator al unei companii care produce alimente care scad colesterolul, recunoaște pentru Business Insider că se bucură de înghețată și chipsuri ocazionale, la fel ca orice altă persoană.

Iată care sunt cele mai periculoase alimente pentru cardiaci 

1. Unt și brânză

Unii cardiologi își sfătuiesc pacienții să evite cu totul grăsimile rele, dar că este foarte dificil să se respecte această regulă, deși îi sprijină pe pacienții care vor să încerce.

Grăsimile saturate sunt cele pe care ar trebui să le limităm în mod activ. Aceste grăsimi sunt în mod caracteristic solide la temperatura camerei și provin din surse animale, cum ar fi untul și brânza.

2. Alimente prăjite

Alimentele prăjite sunt adesea bogate în grăsimi saturate și sare, care pot crește tensiunea arterială.

3. Slănină și cârnați

Klodas spune că evită complet cărnurile și mezelurile procesate, inclusiv șunca și cârnații.

vezi emisiunile doctor de bine

De ce e bine să îți pui biroul înclinat la 15 grade și să stai cu picioarele...
Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies