Amalia Năstase, din nou la dietă: „Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească”


Amalia Năstase este hotărâtă, din nou, să slăbească. După ce reușise să dea jos aproximativ 30 de kilograme anii trecuți, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a îngrășat iar în ultima vreme.


Fosta soție a lui Ilie Năstase, în vârstă de 46 de ani, recunoaște că nu se simte prea bine în forma în care se află în prezent și că își dorește să revină la kilogramele pe care le avea în trecut.

Vedeta a vorbit despre metoda prin care încercă să scape de kilogramele în plus. Amalia Năstase a decis să adopte o dietă mai drastică și a optat pentru postul negru.

"Eu încerc să țin acum și post și dietă. Adică să nu mănânc dulciuri, carbohidrați prea mult. Încerc! Nu sunt perfectă, dar încerc. Încerc să mai slăbesc. Nu se întreabă o femeie câte kilograme are și nici ce vârstă are. O să văd cât mai vreau să slăbesc”, a declarat Amalia Năstase, mamă a 3 copii.

"Ați auzit de foarte multe diete cu intermitent fasting sau cu fasting. Fasting înseamnă post. Și uite cum ne întoarcem noi la tradiții de fapt. Fastingul înseamnă post negru, nu mănânci nimic. Putem ține vinerea post negru. Fastingul e post negru, cumva ce ni se pare nouă că e nou azi, dar vine, de fapt, din tradiție.

"Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească”

În post, nu mai mănânci așa de multe toxine, nu mai mănânci carne. E bine să ții postul pentru că e făcut pentru sănătatea omului și spirituală, și fizică.

Cine ține intermitent fasting cum trebuie nu are cum să nu slăbească. Cine nu slăbește a mai gustat ceva. Vedetele nu sunt doctori, vedetele sunt oameni ca toți oamenii, iar, dacă te uiți la ce spun nutriționiștii ei îți explică care anume sunt beneficiile acestui post negru.

Slăbitul este unul dintre beneficii, dar sunt foarte multe alte beneficii și anume se regenerează celula, pentru că are timp s-o facă, digestia are timp să se liniștească și să repornească cum trebuie, microbiomul nostru din intestine se reface”, a adăugat vedeta pentru click.ro.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Banane, prune uscate și pește gras. Așa apare buna dispoziție. Explicații, la...
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
Ne doare genunchiul, umărul ori cotul? Vorbim în acest caz de inflamația cronică....
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
De ce trebuie să evităm carnea roșie în timpul unei infecții respiratorii. Explicațiile...
Motivul pentru care primăvara este anotimpul în care răcim ușor. De vină nu sunt...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies