Anca Țurcașiu dezvăluie secretul tinereții: „Costă, dar sănătatea e mai importantă”


Anca Țurcașiu arată senzațional la cei 52 de ani pe care îi are. Pe lângă genele moștenite, alimentația sănătoasă și sportul au ajutat-o să aibă un trup perfect.


De peste 20 de ani, actrița este vegetariană, iar schimbarea radicală a stilului de viață s-a produs la începutul anilor ’90.

E un stil de viață, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.

Anca Țurcașiu, siluetă de puștoaică

Silueta Ancăi Țurcașiu pare neschimbată de 30 de ani. Pe lângă viața ordonată pe care o are, cântăreața mai dezvăluie și un alt aliat: apa alcalină.

Anca Țurcașiu a renunțat complet la apa din comerț. Interpreta consumă de ceva timp o apă alcalină. Spune că e scumpă, dar o folosește pentru sănătatea ei.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a declarat Anca Turcașiu.

Ce este apa alcalină
 
Apa alcalină este apa cu un pH ridicat, ceea ce înseamnă că este mai puțin acidă decât apa de la robinet. O valoare neutră a pH-ului este 7, orice valoare peste ea este considerată alcalină, în timp ce orice sub aceasta este considerată acidă.
 
Beneficiile consumului de apă alcalină
 
Menținerea unui corp ușor alcalin a fost asociată cu mai multe beneficii, de la îmbunătățirea funcției cognitive și reducerea declinului cognitiv legat de vârstă până la îmbunătățirea funcției diferitelor organe interne. 
  • Apa alcalină menține sănătatea rinichilor
  • Apa ionizată alcalină poate îmbunătăți funcția sistemului imunitar
  • Apa alcalină menține sănătatea ficatului 
  • Apele alcaline ajută la rehidratarea sportivilor

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies