Care este cel mai prost moment pentru a merge la toaletă în avion, potrivit unui însoțitor de bord?


De obicei, toaletele publice nu sunt cunoscute ca fiind cele mai curate sau cele mai confortabile. Problema devine și mai gravă atunci când vine vorba despre băile din avioane, care, pe lângă faptul că sunt tranzitate de zeci de persoane, sunt și foarte mici și incomode. 


Fără a menționa faptul că avioanele pot fi uneori neigienice în sine, atunci când vine vorba de mers la toaletă trebuie să fiți conștienți de riscuri. 

Dacă știți că va trebui să mergeți la toaletă la un moment dat în timpul zborului - ceea ce este inevitabil pe un zbor pe distanțe lungi - veți dori să știți când este cel mai bun (și cel mai curat!) moment pentru a merge la toaletă.

Potrivit unui fost însoțitor de bord care a declarat pentru Mirror, cel mai prost moment pentru a merge la toaletă este chiar înainte de decolare și la sfârșitul zborului, mai ales dacă este vorba de un zbor pe distanțe lungi.

După cum se poate deduce, în aceste momente toaleta este folosită cel mai mult și, prin urmare, este cea mai murdară.

Membrul echipajului de cabină adaugă că, de asemenea, toaleta poate deveni foarte repede neplăcută după un episod de turbulențe, deoarece pasagerii trebuie să rămână pe locurile lor și să profite de ocazia de a merge la toaletă în momentul în care se aprinde becul centurii de siguranță - ca să nu mai vorbim dacă se grăbesc pentru că au avut un episod de rău de mișcare sau disconfort din cauza turbulențelor.

Însoțitoarea de zbor spune că este mai bine să încerci să mergi la toaletă înainte de servirea mesei. Motivul este foarte simplu: pentru că este bogată în sare și grăsimi, mulți pasageri amână mersul la toaletă după ce au mâncat. 

Dacă vă întrebați cât de des sunt curățate toaletele din avioane, expertul dezvăluie că nu este întotdeauna posibil să se curețe temeinic toaleta avionului din cauza lipsei de timp. Din acest motiv, ea recomandă purtarea unei măști pentru a evita să respirați aerul din această cabină slab ventilată.

vezi emisiunile doctor de bine

Cât de des este indicat să consumăm pește. Reduce cu 17% riscul de deces
Carina Coșăreanu, psiholog clinician: „Cearta de la bani în cuplu înseamnă...
Lucrul mai puțin știut de fumători. Ce se întâmplă în corp, de fapt
Prea mult curent electric într-o zonă din creier înseamnă epilepsie. Cum se pot...
Care sunt criteriile care stau la baza unui mic dejun sănătos, în funcție de vârstă
Vârsta la care trebuie să aibă loc primul control la stomatolog. Cum influențează...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies