Cătălin Botezatu și-a schimbat radical dieta, după cele 5 operații. La ce alimente a renunțat complet


În ultimii ani, Cătălin Botezatu a trecut prin cinci operații după ce a fost diagnosticat cu cancer. De atunci, creatorul de modă și-a schimbat radical regimul alimentar.


Designerul în vârstă de 55 de ani s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, a urmat un tratament în Turcia, acolo unde merge anual pentru investigații, iar acum susține că se simte bine.

După problemele medicale, Cătălin Botezatu spune că are mai multă grijă de el, chiar dacă muncește din greu. „Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc”.

Într-un interviu realizat recent, Bote a mărturisit că acum are mult mai multă grijă de alimentația sa decât obișnuia să o facă în tinerețe. 

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general”

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum apare insuficiența cardiacă și ce trebuie să facem pentru a ne feri de complicații
Excesul de zahăr din sânge scade elasticitatea vaselor de sânge și le face să...
Ficatul produce HDL colesterol, dar și intestinul subțire. Cum facem să ne fie...
Prea mult zahăr în sânge face ca în fluxul sanguin să existe o așa numită stare...
Ce înseamnă bogăția alimentară pentru organism. Medicii ne explică la ce riscuri...
Ce înseamnă să mâncăm sănătos. Miturile despre grăsimi și dulciuri, demontate

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies