Ce dietă ține Ilie Dumitrescu, la 54 de ani: M-am ţinut departe de vicii!


Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum se menține în formă la cei 54 de ani pe care îi are.


Pentru a nu aveam probleme cu greutatea, fostul component al Generației de Aur a renunțat să mai consume anumite alimente. Potrivit declarațiilor sale, are un stil de viață sănătos, fără vicii și cu multă mișcare.

Fostul jucător al Stelei a renunțat complet la carne, zahăr și lactate, optând în schimb pentru pește, fructe de mare și legume.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a renunţat să mai mănânce carne de 7 ani de zile: „Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Nu îmi place de mine”

Chiar dacă este foarte atent la aspectul său fizic, Ilie Dumitrescu susține că nu se consideră telegenic sau fotogenic: Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa, dar nu cred în eticheta asta și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea.”, a adăugat fostul mare fotbalist.

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu este un tată mândru. Are 4 copii cu cele două foste soții, trei băieți și o fată. În afară de cei patru copii din relațiile cu Nela și Letiția, fostul mare internațional român ar avea încă o fiica, Elisabeta, doar că tânăra nu a fost recunoscută niciodată.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce e bine să îți pui biroul înclinat la 15 grade și să stai cu picioarele...
Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies