Ce mănâncă Mihaela Bilic într-o zi obișnuită: Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă


Cum se menține în formă un nutriționist? Mihaela Bilica dezvăluit cum arată meniul ei zilnic și cum ține în frâu „plăcerile nevinovate'.


Vedeta în vârstă de 52 de ani recunoaște că mănâncă o singură dată pe zi seara. Medicul a renunțat de ani de zile la zahăr și se simte minunat.

Mihaela Bilic a dezvăluit că mănâncă, totuși, și fast-food. Iar parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt slăbiciunile ei.

"Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic, și atunci prefer că îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi. Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7.

Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură. Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele. „Dacă fast-food înseamnă shaorma și pizza, atunci răspunsul este da", a spus ea într-un interviu pentru revista Viva.

Întrebată dacă micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, Mihaela Bilic a explicat că „dacă îți dorești să slăbești, micul dejun este contraindicat. Este ideal pentru un copil în creștere, care are stomacul mic și se mișcă mult. Însă adulții au nevoie de pauză alimentară de 5 ore între mese, iar micul dejun poate fi doar simbolic."

Sfaturi pentru slăbit

„Este mare diferență între pofta minții și nevoile corpului. Slăbitul presupune disciplină și reguli stricte până când dobândim un echilibru alimentar. Nu suntem dispuși să facem efort pe termen lung. Abia după 100 de zile apare detașarea pentru pofte și mâncare, însă noi abandonăm mult mai devreme procesul. Ar trebui să perseverăm ca să ne fie cu adevărat ușor”.

Foto FAcebook

vezi emisiunile doctor de bine

Prea mult curent electric într-o zonă din creier înseamnă epilepsie. Cum se pot...
Care sunt criteriile care stau la baza unui mic dejun sănătos, în funcție de vârstă
Vârsta la care trebuie să aibă loc primul control la stomatolog. Cum influențează...
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 21 aprilie 2024
De ce e sănătoasă prăjeala în untură. Sfatul medicului
Trigliceridele mărite. Ce înseamnă și cum putem reduce numărul acestora

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies