Ce mănâncă Romanița Iovan într-o zi obișnuită. Are o siluetă de fotomodel la 58 de ani.“Vrei să fii verde, mănâncă ce e verde”! 


Romanița Iovan arată senzațional la vârsta de 58 de ani. Vedeta, care este mama unui adolescent de 16 ani, a dezvăluit secretul tinereții fără bătrânețe, mai exact: o viață echilibrată.


Creatoarea de modă face mișcare zilnic, se hidratează corespunzător, iar două zile pe săptămână postește.

"Eu sunt de părere că este un stil de viață în a avea grijă de tine!

Trebuie să ai un stil de viață care îți impune un ritm al vieții și un program pe care trebuie să îl respecți și să îl respecți din plăcere. Nu trebuie să fie un chin. Poți alege ca două zile pe săptămână să faci fasting, dar atunci nu mai mănânci de la ora 19 sau 20.00, depinde cum poți, până în 16 ore sau cel mai bine ar fi 18 ore.

În acel timp trebuie să bei foarte foarte multă apă că dacă nu bei apă, nu ai făcut nimic. De fapt apa care se eliberează din organism înseamnă eliberarea toxinelor și contează foarte mult lucrul ăsta.

După care trebuie să ai un program foarte bine pus la punct de mișcare, de sport. De altfel, fericirea e importantă pentru fiecare dintre noi. Dacă ești dezamăgit de ceea ce se întâmplă în jurul tău ieși din acel bol de lucruri negative și te duci în altă direcție și tot timpul trebuie să îți cauți fericirea, tot timpul trebuie să o și găsești.”, este de părere Romanița Iovan.

“Vrei să fii verde, mănâncă ce e verde”! 

Când vine vorba despre alimentație, Romanița Iovan alege întotdeauna salatele și legumele verzi:

„În ceea ce privește alimentația, eu dintotdeauna am mâncat mai mult salate, deci ce e verde. Mereu am zis, “vrei să fii verde, mănâncă ce e verde”! Mănânc salată verde, castraveți care sunt verzi, ardei gras care e vedre, ceapă, usturoi verde, pătrunjel, mărar,  la care intervin și cu proteine, normal, mai ales dacă ai nevoie de energie, dacă consumi calorii trebuie să iei și calorii.

Nu  contest faptul că sunt foarte pasionată de câteva dulciuri cum ar fi înghețata dar iau cea mai bună înghețată,  care e înghețată artizanală, mănânc ceea ce îmi place dar într-adevăr știu și contorizez cam care este nivelul de calorii pe care le-am adăugat ca să pot să le dau jos prin exerciții fizice. Până la urmă, dacă vrem să fim bine, vom fi bine pentru că e vorba și de psihic aici.”

Dacă nu fac sport o săptămână, sufăr!”

„Eu fac sport în fiecare zi, acasă. În primul rând încep cu exerciții de cardio, săritul corzii, sar coarda, am coardă profesională, o coardă cu greutate, la modul serios. Am greutate de un sfert de kilogram, de jumătate de kilogram, de un kilogram și de două kilograme.

Am corzi și am intrat într-un program de exerciții folosind aceste corzi care este programul celor de la care am cumpărat coarda, sunt niște americani. Lucrez mușchi individuali, brațele cu spatele, brațele cu pieptul,  sau pot să fac picioarele sau abdomenul, depinde cum îmi fac programul în ziua respectivă.

Programul de exerciții se găsește pe Youtube, nu e greu deloc și lucrezi programul respectiv care poate să înceapă de la 10-15 minute până la 45 de minute sau până la o oră. Pentru mine e o bucurie să fac sport! Dacă nu fac sport o săptămână, sufăr!”, a mai povestit Romanița Iovan, pentru Click.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum apare insuficiența cardiacă și ce trebuie să facem pentru a ne feri de complicații
Excesul de zahăr din sânge scade elasticitatea vaselor de sânge și le face să...
Ficatul produce HDL colesterol, dar și intestinul subțire. Cum facem să ne fie...
Prea mult zahăr în sânge face ca în fluxul sanguin să existe o așa numită stare...
Ce înseamnă bogăția alimentară pentru organism. Medicii ne explică la ce riscuri...
Ce înseamnă să mâncăm sănătos. Miturile despre grăsimi și dulciuri, demontate

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies