Chef Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 21 de zile. Ce dietă a urmat?


Chef Florin Dumitrescu a reușit să scape de kilogramele în plus. În doar 21 de zile, el a slăbit 10 kilograme. Regimul este unul destul de strict, însă rezultatele sunt pe măsură.


Bucătarul a ținut timp de trei săptămâni un regim strict care se bazează pe trei alimente.  Florin Dumitrescu a avut o voință de fier și a renunțat la multe alimente pe care le savura adesea în trecut.

Până în prezent, Florin Dumitrescu a urmat această cură de slăbire de două ori și a reușit să slăbească 17 kilograme, respectiv 10.

Dieta juratului de la „Chefi la cuțite' presupune trei zile de mâncat doar varză, următoarele trei zile doar orez și încă trei zile în care se consumă piept de pui la grătar. În cea de-a zecea zi se poate consuma legume crude sau gătite la grătar. După cele zece zile, dieta se ia de la început.

„Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun.

Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare', a povestit recent Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Chef Florin Dumitrescu a renunțat și la pâinea din comerț. Bucătarul are un prieten care deține o brutărie și i-a spus ce conține pâinea pe care o vinde.

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri. Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi. De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă'.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies