Courteney Cox regretă intervențiile estetice: "Arăt foarte CIUDAT cu injecțiile pe care le-am făcut"  VIDEO


Actrița americană Courteney Cox și-a dedicat mai mult de 10 ani din viață serialului de comedie Friends, datorită căruia a devenit o celebritate mondială și a câștigat o avere impresionantă. 


Starul a vorbit despre îmbătrânire, nesiguranță în carieră, modul în care au transformat-o procedurile estetice și ce părere are acum despre ele, într-un interviu pentru revista Sunday Times Style.

Vedeta în vârstă de 57 de ani mărturisește că arată „foarte ciudat” din cauza procedurilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Courteney Cox a dezvăluit că nu era mulțumită de felul în care arăta după ce s-a supus la mai multe intervenții estetice la nivelul feței. Actrița din Friends regretă acum decizia de a se injecta cu botox și acid hialuronic.

Courteney Cox, un nou rol

Courteney a povestit despre noul serial în care joacă, „Shining Vale”, o comedie horror în care interpretează rolul unei scriitoare care trece prin criza vârstei mijlocii, cu care s-a confruntat și ea. „A fost emoționant să interpretez un personaj care este atât de de real. 

Cox povestește că atât ea cât și personajul se confruntă cu aceeași problemă, bătrânețea, dar susține că nu va mai apela la intervenții estetice așa cum o făcea în urmă cu câțiva ani deoarece se simțea „foarte ciudat” cu noua față după tratament.

O, Doamne, este atât de greu să aud sau să spun asta. Nu-mi vine să cred. Nu e nimic rău în a avea 60 de ani, pur și simplu nu-mi vine să cred. Timpul trece atât de repede. Nu există nicio îndoială că sunt mai ancorată în pământ, am învățat atât de multe lucruri în viața mea: ce să mă bucur, ce să încerc să fac mai mult și ce să las deoparte”.

Acum, Cox nu mai este atât de speriată de trecerea timpului. ”Pur și simplu, sunt deschisă la faptul că îmbătrânesc așa cum m-a lăsat Dumnezeu și nu mai încerc să schimb nimic”, spune actrița.

Cox a spus că a renunțat să mai încerce să arate la fel ca înainte.„A fost o perioadă în care spuneai: „Of, mă schimb. Arăt mai bătrână. Și am încercat să urmăresc tinerețea ani de zile. Și nu mi-am dat seama că de fapt arăt foarte ciudat cu injecțiile pe care le-am făcut și alte proceduri urmate pe care acum nu le-aș mai face niciodată.”, a spus ea.

Când vine vorba de cariera ei, Cox recunoaște că a avut probleme și nu s-a simțit mereu sigură pe ea. În urmă cu câțiva ani a fost demoralizată o perioadă lungă de timp după ce a filmat un episod pilot pentru un serial care nu a mai ajuns în producție.

Premiera filmului „Shining Vale” este programată pentru 6 martie.

Foto instagram

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies