Cristina Cioran a slăbit 7 kilograme. Cum a reușit: „Ai șase mese pe zi, crede-mă, te saturi!”


 
La un an de când a devenit mămică, Cristina Cioran a reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.


Vedeta a trecut prin momente grele, fiindcă fiica sa Emma s-a născut prematur, iar micuța s-a confruntat cu probleme de sănătate. Acum că au reușit să învingă toate problemele, actrița este hotărâtă să-și acorde mai multă atenție.

Pe conturile sale de socializare, Cristina Cioran le-a mărturisit celor care fac parte din comunitatea ei online cât a slăbit, dar și cum a reușit acest lucru.

Vedeta  spune că dieta pe care a ales să o urmeze, sub supravegherea unui medic specialist, a ajutat-o să scape de 7 kilograme. Însă ea vrea mai mult, astfel că regimul continuă până când va mai pierde cel puțin trei kilograme.

„Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect! De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față."

Recunoscând că este „nedisciplinată', Cristina Cioran a găsit o variantă care i se potrivește perfect.

"Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!’, a scris Cristina Cioran.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies