VIDEO Cum arată bărbatul care consumă 4.500 de calorii din creier de vită și organe crude


Weam Breiche, în vârstă de 31 de ani, din Los Angeles, SUA, de profesie antrenor de fitness, a constatat că o dietă bazată pe plante avea un impact negativ asupra sănătății sale - așa că a trecut la o dietă carnivoră cu 90% carne crudă.


Antrenorul de fitness susține că mâncatul cărnii crude de animale îl ajută să arate și să se simtă mai bine - și spune că duce un stil de viață mai sănătos decât atunci când mânca doar alimente vegetale. El a crescut mâncând carne crudă în Liban și susține că a mâncat organe crude ca aperitiv - uneori până la cinci farfurii la o masă.

Pentru că îşi dorea să ducă un stil de viaţă cât mai sănătos, Weam a optat pentru plante, deşi este un mare iubitor de carne. El susţine că dieta bazată pe plante a declanșat o serie de probleme de sănătate, inclusiv inflamații ale sistemului nervos.

Weam a consultat un medic și a revenit la consumul de carne crudă - și de atunci nu a mai privit înapoi: "Am făcut prima dată trecerea la carne după ce medicul meu m-a informat că aveam o mulțime de inflamații la nivelul sistemului digestiv și nervos. Pe măsură ce am adoptat această dietă, am început să citesc cărți despre beneficiile cărnii şi am aflat că foarte multe persoane din domeniul medical preferă să consume carnea crudă, așa că am decis să merg pe această cale. Citesc mai multe cărți despre cum să fii carnivor în acest moment și nu există complicații la această dietă. Este cea mai bună dietă".

Weam crede, de asemenea, că "a fi carnivor poate preveni diabetul, tensiunea arterială, bolile de inimă și multe boli autoimune" - dar este important de reținut că nu există dovezi științifice sau medicale oficiale în acest sens, iar dieteticienii avertizează împotriva acestui lucru. În ciuda riscurilor, Weam susține că nu este îngrijorat.

"S-ar putea risca o infecție bacteriană, dar un intestin sănătos este total capabil să distrugă bacteriile dăunătoare", spune Weam. 

În prezent, dieta lui Weam este alcătuită în proporție de 90% din carne crudă și spune că nu există complicații până acum. El consumă 4.500 de calorii pe zi pentru a ajuta la dezvoltarea mușchilor, comparativ cu dieta sa anterioară de 2.400 de calorii.

Micul dejun al lui Weam este alcătuit dintr-o jumătate de kilogram de carne de vită crudă pe care o amestecă cu două lingurițe de unt, o jumătate de linguriță de sare și ouă crude.

La prânz ronțăie două testicule de vițel, un creier de vițel, ficat de miel, inimă de vită, rinichi de vită, măduvă de os de vită și unt crud.

În timp ce la cină, Weam se înfruptă din felii de friptură crudă și unt, pe care uneori le combină cu un shake proteic din iarbă de pădure fără aromă.

"Alimentele mele crude preferate sunt preparatul meu [dimineața] și creierul de vițel. De asemenea, îmi plac costița și fileurile crude. Nu sunt un fan al cărnii crude de pui și de porc - de fapt, nu le-am încercat niciodată. Nu le mănânc nici gătite".

Weam merge la sală de şapte ori pe săptămână, se scufundă în băi de gheață de patru ori și pe săptămână și meditează pentru a-și menține sănătatea mintală sub control.

vezi emisiunile doctor de bine

Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....
Topul afecțiunilor ușoare ale copilăriei, neplăcute pentru cei mici, dar și pentru...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies