Cum se menține în formă Silvia Dumitrescu, la 63 de ani: În general fac cam 15.000 de pași


Celebra cântăreaţă de muzică pop Silvia Dumitrescu este adepta unui stil de viață echilibrat.


La 63 de ani artista este plină energie și surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale excentrice și look-ul său rebel.

Pentru a se menține în formă, solista face mișcare destul de des în aer liber. Iar de curând participă și la cursuri de aquagym. Silvia Dumitrescu a mărturisit că iese în parc cam de trei ori pe săptămână și face în medie 15.000 de pași.

„Eu nu am voie să alerg prin parc din cauză că am probleme cu coloana, așa că prefer să merg la pas. Mișcarea este foarte importantă pentru mine, pentru că mă ajută să mă mențin mereu în formă și să am un tonus de invidiat. Atunci când am timp liber, prefer să merg pe jos, la picior, prin Herăstrău de obicei. Nu îmi place deloc aglomerația, ador liniștea. În general fac în medie cam 10.000 – 15.000 de pași. Am o aplicație specială și când ies să fac mișcare îmi arată numărul lor. Cam de trei ori pe săptămână ies în parc, în zilele alea bune și libere. M-am apucat acum să fac și aqua gym.

Vreau să mai slăbesc puțin pentru că a fost și Paștele și perioada asta mai rece când am stat mai mult în casă și s-au pus câteva kilograme în plus pe mine, dar nu mă plâng. Sunt atentă acum și la alimentație, am o perioadă mai restrictivă, nu vă gândiți că îmi cântăresc mâncarea sau alte nebunii, doar sunt atentă la ce mănânc, atât”, a declarat Silvia Dumitrescu pentru click.ro.

Silvia Dumitrescu este conștientă că nu doar mișcarea o ajută să scape de kilogramele în plus, ci și alimentația sănătoasă. „Încerc să beau câte doi litri de apă pe zi și să elimin de tot lichidele care au acid pentru că nu îmi fac bine. Acum mai am și perioade când beau câte un litru jumătate de apă pe zi. Totul depinde și de programul meu din acea zi și cât de cald este afară”, a mai adăugat artista.

În prezent, Silvia Dumitrescu este căsătorită cu Florin Ochescu, iar împreună au un fiu, pe Iulian, în vârstă de 30 de ani.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce e bine să îți pui biroul înclinat la 15 grade și să stai cu picioarele...
Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies