Daniel Onoriu, despre operația de micșorare a stomacului:„Plătești cu sume mari de bani, dar poți să plătești și cu viața”


Daniel Onoriu a fost externat, după ce s-a trezit din comă și a fost trimis acasă. Acesta a publicat un mesaj pe rețelele de scoializare în care a explicat prin ce calvar a trecut. Pilotul de raliu consideră că este acum în viață datorită unui miracol.


Daniel Onoriu a fost externat după 55 de zile de comă. Pilotul este acum acasă, alături de cei dragi.

Nepotul regretatei Gabi Luncă a făcut primele declarații pe rețelele de socializare după ce a fost externat. Pilotul de raliu în vârstă de 43 de ani a văzut moartea cu ochii după o operație de gastric sleeve, făcută anul trecut, în Turcia, soldată cu un malpraxis. 

"În urma cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viață am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kg în plus pe care le aveam erau singura mea problema și am ales cea mai “simpla” și “la moda” metoda de slăbire. Gastric Sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu aceasta cumpănă. Nu exista scara de măsurare sau termen de comparație! 

A găsit clinica unde s-a operat într-o reclamă pe Facebook

Un simplu scroll pe Facebook și o reclama la o clinica mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilita acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viață!

Nu stiu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit) Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește. 

AZI SUNT AICI! Printre voi : Familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune, pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multa sănătate! Cine sunt eu? Daniel Onoriu, fiu, soț, tata…COPIL DE DUMNEZEU! Cui mă înclin și vreau să Îi slujesc? Domnului Dumnezeu, cel care m-a salvat, m-a iubit și mă iubește! Și eu pe El…", a scris pilotul pe Facebook.

Ce estGastric Sleeve sau operație de micșorare a stomacului

Gastric sleeve sau operația de micșorare a stomacului este o intervenție chirurgicală destinată tratamentului obezității morbide.

Ea consta în îndepărtarea celei mai mari părți a stomacului, denumită gastrectomie longitudinală, în urma căreia este păstrat un tub gastric de cca 80-100 ml cu rolul de a iniția și susține o scădere în greutate marcată atât prin reducerea cantității de alimente consumate cât și prin multiple mecanisme metabolico-hormonale.

Procedura gastric sleeve se face în prezent exclusiv pe cale laparoscopică.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies