Dieta cu care Alina Laufer a slăbit 12 kilograme: “Fac o oală de supă pe săptămână”


Alina Laufer este o mămică foarte ocupată, mai ales după venirea pe lume a gemenilor săi. Cu toate acestea, ea este foarte atentă la felul în care arată și, pentru că se lupta cu câteva kilograme în plus după naștere, 


 Alina a decis să țină o dietă. Noul regim alimentar a ajutat-o să slăbească rapid nu mai puțin de 12 kilograme. La dietă a intrat și soțul său, Ilan, care a reușit și el să scape de kilogramele în plus. 

„Eu sunt la o cură de slăbire continuă de un an de zile. Am dat 12 kilograme jos, nu mănânc nimic altceva decât supă și salate și din când în când un grătar. Fac o oală de supă pe săptămână, de 20 de kilograme, cam așa. Supă din tacâmuri, de găină de curte, de la mama, sau din piept de curcan. Pun și găluște de gris, albitură, morcovi.

O fac o dată pe săptămână și doar asta mâncăm la regim. Și eu și Ilan, soțul meu. Amândoi am slăbit câte 12 kilograme. Altceva nu, mai facem și grătar de pulpe de pui dezosate, salate, dar fără dulce deloc. Așa m-am chinuit să slăbesc și fac o foame… Dar rabd dacă vreau să arăt bine! Acum un an aveam 63 de kilograme, acum am 51!', a declarat Alina Laufer, potrivit ciao.ro.

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies