Dieta cu care Romanița Iovan a slăbit 24 de kilograme în doar 6 luni


La 58 de ani, Romanița Iovan nu își arată vârsta și are o siluetă trasă prin inel, exact ca în adolescență. Vedeta are 60 kg la 1.75 m înălțim și se pare că a găsit elixirul tinereții.


Recent, Romaniţa Iovan s-a logodit cu iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, după 14 ani de relaţie.

A slăbit 24 de kilograme în 6 luni

Romanița Iovan nu a avut, de-a lungul timpului, fluctuații de greutate. Singura perioadă în care a avut o greutate mai mare a fost după nașterea lui Albert. Atunci a luat măsuri de urgență ca să scape rapid de cele 24 de kg acumulate pe perioada sarcinii.

Pentru a se menține, vedeta face mult sport și are o alimentație sănătoasă. Ea nu se abate de la dieta pe care o urmează și consideră că are un metabolism foarte bun.

"Am avut 24 de kg în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport. După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea. Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală.

Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere. Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1.86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi".

Romanița Iovan are o alimentație sănătoasă și echilibrată, dar nu își refuză mici plăceri, spre exemplu un desert. „În momentul în care am poftă de ceva dulce – preferata mea este înghețata – mănânc atât cât simte organismul că are nevoie de înghețată, dar țin cont și a doua zi intensific un pic sportul”

Ce truc folosește în fiecare dimineață Romanița Iovan pentru a se menține în formă

„Un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml”, a precizat creatoarea de modă.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies