Elena Merişoreanu a intrat la dietă! Cum a slăbit 5 kg în timp-record


Elena Merişoreanu se confruntă cu probleme de sănătate, iar medicii i-au recomandat să scape de kilogramele în plus. Cântăreața de muzică populară a fost diagnosticată cu artroză într-un stadiu destul de avansat la ambele picioare. Artista a trecut prin două intervenţii chirurgicale.


Post-operator, Elena Merișoreanu a primit recomandare din partea medicului să slăbească 15 kilograme,  iar până în prezent cântăreața de muzică populară a reușit să dea jos 5 kilograme.

Vedeta are un stil de viață sănătos, face mișcare și a exclus din alimentația sa produsele de panificație.

„Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie să slăbesc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești. Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu pentru spynews.ro.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș. Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb”, a declarat artista.

Elena Merișoreanu a spus că din cauza problemelor de sănătate a început să fie selectrivă când vine vorba de concerte și evenimente.

„Nu am mai cântat decât așa, pe la aniversări, la botezuri și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite. Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori. Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga„.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Cum apare insuficiența cardiacă și ce trebuie să facem pentru a ne feri de complicații
Excesul de zahăr din sânge scade elasticitatea vaselor de sânge și le face să...
Ficatul produce HDL colesterol, dar și intestinul subțire. Cum facem să ne fie...
Prea mult zahăr în sânge face ca în fluxul sanguin să existe o așa numită stare...
Ce înseamnă bogăția alimentară pentru organism. Medicii ne explică la ce riscuri...
Ce înseamnă să mâncăm sănătos. Miturile despre grăsimi și dulciuri, demontate

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies