Exerciţiul care îţi poate schimba radical corpul în doar o lună. Durează doar 4 minute pe zi  


Nu trebuie să mergi la sală zi de zi pentru a avea un corp perfect şi un tonus de invidiat. Din contră, în doar 4 minute pe zi, poţi face foarte multă mişcare fizică astfel încât în doar o lună corpul tău să se schimbe radical. Cele mai eficiente exerciţii sunt planşele. 


Avantajul acestui exerciţiu este faptul că te ajută să economiseşti timp, căci durează doar câteva minute. În plus, planşele pot fi realizate în timp ce urmăreşti emisiunea preferată sau chiar la birou, în timpul unei pauze. 

Planșele sunt unul dintre cele mai eficiente exerciții pe care le puteți face. De ce? Pentru că necesită o investiție minimă de timp și oferă posibilitatea de a obține rezultate substanțiale într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Un abdomen plat

Planșele sunt exerciții optime pentru mușchii abdominali. Acestea ajută la eliminarea grăsimii abdominale și fac abdomenul plat. 

Excelente pentru durerile de spate

 Știai că planșele sunt excelente pentru coloana ta vertebrală? Acestea ajută la întărirea mușchilor spatelui care guvernează coloana vertebrală. Spre deosebire de alte exerciții abdominale, planșele mențin coloana vertebrală într-o poziție sigură, neutră.

Echilibru mai bun

De asemenea, cu ajutorul acestui exerciţiu îşi poţi îmbunătăţi postura dacă faci planking în mod regulat. Aceasta întărește mușchii de bază necesari pentru a menține o postură bună. Planking-ul  permite să ai o poziție verticală care te face să pari şi mai încrezător. 

Sursa foto: shutterstock.com 

vezi emisiunile doctor de bine

Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Despre acest...
Cum ne ajută laptele în lupta cu poluarea și cum ne protejează astfel și rinichii
Durerile articulare se pot trata prin microparticule, introduse în vasele de sânge
Malformațiile aparatului urinar în cazul copiilor – informații utile pentru părinți
Ce înseamnă un nivel ridicat de transaminaze în sânge și ce boli poate ascunde
Medicamentul minune pe care oricine trebuie să-l aibă în casă. Se ia imediat după...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies