Gabriela Cristea și-a făcut o nouă intervenție estetică la față: "Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap" - FOTO


Gabriela Cristea a decis că este timpul să se "răsfețe" cu un drum până la cabinetul medicului estetician. Vedeta a dorit să aibă un aspect mai tânăr și să "șteargă" ridurile adânci cu ajutorul acidului hialuronic.


Prezentatoarea tv a mers la medicul estetician, unde și-a făcut o intervenție la nivelul feței pentru a scăpa de ridurile de pe frunte.

Soția lui Tavi Clonda a mai fost în trecut să își injecteze buzele cu acid hialuronic pentru mai mult volum.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut „ceva” doar pentru mine. Am apelat la o ședință de injectare de toxina botulinică în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene. Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a spus că procedura nu doare și că este rapidă, iar rezultatele se văd după două săptămâni. „Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic, iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face să uiți de ace etc. Soo, tu ce ai mai făcut doar pentru tine în ultima vreme? Am nevoie de inspirație????”

În trecut, Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, le-a dezvăluit urmăritorilor săi că a apelat și la o intervenție de volumizare a buzelor, explicând că și-a dorit un efect natural, fără să exagereze cu forma sau mărimea. 

Când poți să-ți injectezi botox în frunte?

Tratamentul cu Botox este un tratament utilizat în scop estetic și medical, pentru atenuarea ridurilor dinamice (de expresie) din zona facială, dar și în tratamentul transpirației excesive. Botoxul tratează ridurile de expresie din zona superioară a feței. Localizarea lor cea mai frecventă include:

Zonele de tratament clasice:

- ridurile verticale dintre sprâncene, observate la încruntare maximă;

- ridurile cu formă de evantai (de tip „laba gâștei”), de la colțurile externe ale ochilor, observate în timpul zâmbetului;

- ridurile de pe frunte, observate în momentul ridicării maxime a sprâncenelor.

Zonele de tratament avansate:

- ridurile din jurul gurii;

- ridurile din zona gâtului și decolteului.

Toxina botulinică mai poate corecta sau modela:

- zâmbetul gingival (gingie expusă în timpul zâmbetului);

- forma zâmbetului;

- forma sprâncenelor.

Injectarea cu botox reduce acțiunea mușchilor localizați la nivelul frunții și a sprâncenelor, pentru a atenua atât ridurile orizontale, cât și cele verticale, cauzate de contracția acestor mușchi.

Cine poate să beneficieze de tratament?

Injectarea cu toxină botulinică este recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care se confruntă cu riduri de expresie sau care doresc să prevină apariția acestora. Procedura este indicată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies