Graviduța Magda Pălimariu nu va naște în România: „Am probleme la coloană și fiecare kilogram în plus se simte"


Graviduța Magda Pălimariu trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei şi abia aşteaptă să vină pe lume noul membru al familiei: un băiețel. Recent, ea a mărturisit că nu va naște în România, ci în Norvegia, la Oslo, acolo unde e stabilit de ani de zile soțul ei, Ionuț Eriksen.


„În Norvegia lucrurile stau diferit. Doctorii aleg mereu varianta...” 

Vedeta nu știe dacă va naște natural sau va face o operație de cezariană. A stabilit împreună cu medicii de acolo că vor proceda în funcție de stările ei.

"În Norvegia lucrurile stau puțin diferit, și doctorii de aici aleg mereu varianta clasică – în cazul meu, de naștere naturală. Însă lucrurile se pot schimba la momentul respectiv. Eu voi merge pe ceea ce spun medicii, așa cum consideră ei că este recomandat, așa voi face. (...)Vorbesc cu doctori, cu sora mea, cu prieteni, voi merge la câteva ore de pregătire pentru viitoarele mămici, dar mai citesc și din cărțile de specialitate",  declarat Magda Pălimariu pentru viva.ro.

Cum își menține silueta în timpul sarcinii

Fosta prezentatoare de la PRO TV arată senzațional în ultimul trimestru de sarcină. Deși nu a mai făcut sport și își satisface toate poftele alimentare, merge foarte mult pe jos, chiar câțiva kilometri buni, zilnic.

Ea are probleme și cu coloana, iar de când a rămas însărcinată i s-au accentuat.

„Sper să nu mai pun foarte multe kilograme până nasc, și nu mă refer din punct de vedere estetic, dar am probleme la coloană și fiecare kilogram în plus se simte. Nu am mai făcut sport, dar am mers foarte mult pe jos. Am încercat pe cât posibil să merg zilnic câțiva kilometri, chiar dacă în ultima perioadă a fost din ce în ce mai dificil, din cauza greutății care apasă pe coloană. Dar nu am ținut un anumit regim alimentar. Din contră, în toată această perioadă mi-am satisfăcut toate poftele alimentare, ținând cont totodată și de alimentele permise, sau nu, în sarcină”, a declarat Magda Pălimariu.

Pe 20 august, vedeta va împlini vârsta de 43 de ani.

„Pentru mine vârsta nu a avut niciodată o însemnătate foarte mare. Sigur că altfel te simți la 20 de ani, altfel la 30 și altfel la 40, și mă refer mai mult din punct de vedere fizic. Mental însă, deși sună a clișeu, cel mai fericită și împlinită m-am simțit după vârsta de 38 de ani. Nu aș da mintea mea de acum pe cea de acum 20 de ani. Am ajuns să asimilez multe lucruri, am învățat și am înțeles altfel viața. De aceea spun că vârsta este doar un număr și trebuie să ne bucurăm de momentele din viață atunci când vin. Pentru mine așa a fost, putea să fie mai devreme sau mai târziu”.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies