Ioana Ginghină a apelat la injecțiile care topesc grăsimea de pe burtă. Câte kilograme are acum? - FOTO


Ioana Ginghină recunoaște că apelează la un truc ca să scape de grăsimea de pe burtă. De-a lungul timpului, actrița a avut probleme cu kilogramele în plus. Vedeta a apelat la diverse metode pentru a-și întreține aspectul fizic.


La o înălțime de 1,65 m și 55 de kilograme, Ioana Ghinghină se declară mulțumită de felul în care arată, dar dorește totuși să scape de colăcei.

Pentru a-și atinge țelul, actrița a făcut numeroase ședinte de împachetări și masaje. Cu toate acestea, rezultatele întârzie să apară, motive pentru care vedeta a apelat la un tratament inedit.

Ioana a mărturisit că apelează la câteva injecții cu enzime pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. 

„Acum 4 ani am slăbit în jur de 10 kg și astfel am ajuns după vreo 5-6 ani de «chin» la greutatea pe care mi-o doream foarte tare. Deși fac sport, destul de constant, abdomenul meu inferior nu este cel mai tonifiat, ba mai mult, am un colăcel de care nu sunt mândră deloc. Am tot încercat cu împachetări, cu masaje, dar nu vrea să dispară. De curând, eram la filmări și o colegă mă întreabă dacă am auzit de injecțiile care slăbesc. Am intrat pe net și am început să caut. Era vorba despre procedura de lipoliză. Da, cam așa arată abdomenul meu dacă nu sug burta!', a scris Ioana Ginghină pe contul său de Instagram.

Actrița în vârstă de 44 de ani susține că această metodă ar fi singura soluție pentru a scăpa de grăsime, dar să nu mai slăbească.

„Dacă aș mai slăbi, s-ar vedea foarte tare la față, s-ar vedea la sâni, s-ar vedea la piele. Adică trebuie să ținem cont de mai multe chestii. Dar nu pot să zic că nu e loc de mai bine. Chiar acum de curând am început să fac niște injecții cu niște enzime care topesc grăsimile pentru că e burtica aia mică pe care nu prea zic că îmi doresc să o daujos, dar dacă există aceste injecții, de ce nu, le încercăm', a declarat actrița pentru ciao.ro.

„Trebuie să ne și împăcăm cu situația asta, că îmbătrânim” 

Întrebată ce alte intervenții estetice și-ar mai face, vedeta se gândește ca pe viitor să facă o operație la sâni, dacă aceștia nu vor mai avea un aspect plăcut.

Dacă e nevoie. Eu sincer îți spun că întotdeauna am avut sâni frumoși, îi am în continuare, naturali, dacă va fi vreodată o problemă probabil că acolo aș interveni, dar eu întotdeauna am avut sâni frumoși și cred că cumva nu aș fi eu dacă nu mi-ar plăcea zona asta. Dar genetic, cred, dar și faptul că am grijă la alimentație, nu am celulită, încât să stau, vai de mine numai prin saloane să fac tratamente. Cu greutatea sunt ok. De exemplu, la frunte fac botox, dar nu așa cât să mă paralizez toată. Deci eu sunt ok, din punctul meu de vedere. Trebuie să ne și împăcăm cu situația asta, că îmbătrânim”, a mai spus Ioana.

Ce este lipoliza - topirea grăsimii prin injectare

Lipoliza reprezintă o metodă minim invazivă ce presupune injectarea unor substanțe chimice, lipolitice care topesc depozitele localizate de țesut adipos, mai exact grăsimea.

Lipoliza injectabilă pentru topirea grăsimii corporale localizate

Lipoliza injectabilă este o procedură minim invazivă, non-chirurgicală, prin care se pot reduce permanent depozitele de grăsime localizată. Această procedură de eliminare a grăsimii corporale a fost folosită pentru prima dată în Italia, în anii 1980. De-a lungul timpului, s-au realizat zeci de studii clinice pentru a demonstra eficacitatea lipolizei injectabile pentru reducerea țintită a grăsimii localizate de pe față și corp. 

Cum funcționează eliminarea grăsimii localizate cu lipoliza injectabilă?

Lipoliza injectabilă presupune injectarea unor substanțe speciale direct în stratul de grăsime de sub piele numit hipoderm. După injectare, celulele adipoase sunt distruse și nu mai pot stoca sau acumula grăsimi, urmând ca resturile lor să fie metabolizate și eliminate definitiv din organism.

Lipoliza injectabilă este un tratament de remodelare corporală care oferă rezultate spectaculoase, eliminând depozitele de grăsime din următoarele zone ale corpului:

 • abdomen (superior și inferior)
 • coapse (regiunea superioară)
 • flancuri (zona șoldurilor)
 • aripioare (zona feselor)
 • șolduri
 • fese
 • brațe
 • genunchi
 • glezne
 • pieptul mărit în volum la bărbați
 • regiunea axilară ( zona de la subraț)
 • linia sutienului la femei
 • bărbia dublă (gușă) și linia mandibulară (aspectul de ’’fălcuțe’’)

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

„Timpul înseamnă viață”, o campanie care ne învață cum să recunoaștem...
„Timpul înseamnă viața” în lupta cu AVC. Despre simptomele și importanța...
Prea multă grăsime pe burtă? Nu este doar un inconvenient estetic. La ce riscuri...
De ce dinții pot cauza digestie incorectă?
Oboseala continuă, simptom al unor probleme de inimă sau plămâni. Cum putem preveni...
Pacienții cu diabet își pierd dinții mai ușor. Cum putem ține glicemia sub control...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies