Julia Chelaru ține o dietă pe bază de shake-uri proteice și supe. Artista a slăbit 6 kilograme până acum


Julia Chelaru, fosta membră a trupei ”Exotic”, e foarte atentă la felul în care arată la aproape 46 de ani. Cântăreața ține o dietă destul de cunoscută în rândul vedetelor autohtone.


Datorită acestui regim alimentar bazat pe supe și shake-uri proteice, frumoasa blondină a reușit să dea jos aproximativ 6 kilograme.

Solista a mărturisit că a ținut diete încă din adolescență, iar cea pe care o urmează acum este extrem de populară și simplă.

„Țin o dietă cunoscută în toată lumea, cu mâncare pe care o primesc la plic și mi-o prepar singură. Deocamdată am slăbit 6 kilograme cu nupo și este foarte simplu”, a mărturisit Julia Chelaru pentru click.ro.

Artista e foarte atentă la felul în care arată și de aceea apelează la diverse trucuri. De-a lungul timpului, solista și-a făcut mai multe intervenții estetice.

Ce operații estetice are Julia Chelaru

"Eu am apărut și pe la TV, la anumiți doctori. Nu pot minți poporul cu televizorul, că nu mi-am mai făcut câte ceva… Dar mi-am făcut doar contur de buze, pentru că totdeauna le-am avut mai cărnoase. Mi-am mai făcut un botox, un cearcăn… lucruri de acest gen. În ziua de azi, să mergi la medicul estetician e ca și când te-ai duce la dentist. Așa sunt acum. Și nu e ceva ieșit din comun. Dar da, sunt adepta micilor intervenții, dar la ceva care să nu schimbe fața și să te transforme în ultimul hal, să te facă mai rău și să-ți schimbe fizionomia.

Nu sunt de acord cu acest lucru. Orice femeie e frumoasă așa cum a dat-o Dumnezeu, dar dacă mai putem corecta pe ici, pe colo… un năsuc să îl mai ridicăm, dar nu să îl tăiem prea în vânt, să nu folosesc alt cuvânt, prea ciudat. Sunt de acord cu tot ce este în acord cu fața ta și cu personalitatea ta", a declarat Julia Chelaru.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

De ce e bine să îți pui biroul înclinat la 15 grade și să stai cu picioarele...
Cum poți afla dacă ai infecția HPV și cum o poți trata pentru a nu ajunge la...
Apa și aerul introduse în dulciuri pot trata dependența de zahăr
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 28 mai 2023
Ce trebuie să fac să am peste 1.000 de tipuri de bacterii în intestin
Ce este teoria igienei și ce trebuie de reținut când vine vorba de copiii noștri....

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies