La ce truc apelează Doinița Oancea pentru a slăbi rapid: ”Recurg la 3 mese pe zi, fiecare cu …”


Doiniţa Oancea recunoaşte că mănâncă când apucă, iar asta pentru ca se împarte între filmări şi afacerea sa. Cu toate astea, vedeta are grijă să nu acumuleze prea multe kilograme în plus, dar nici să nu îşi piardă formele. 


Actrița a dezvăluit trucul la care apelează atunci când se îngrașă. Alegerile alimentare nesănătoase pe care le face câteodată lasă urme pe corpul ei. Actrița în vârstă de 39 de ani a găsit însă și o soluție pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus! 

„Nu mănânc mult de felul meu, dar mănânc prost”

„Am un truc. Când mă îngraș câteva kilograme, recurg la 3 mese pe zi, fiecare masă cu legume, proteină și fruct, dar și o felie de pâine integrală. Așa slăbesc sănătos. Nu mai mănânc prăjeli, fast-food, ci cât mai natural și sănătos. Carnea o mănânc friptă, legumele, în salată sau pe grătar”, a declarat faimoasa actriță pentru EGO.

Cum reușește Doinița Oancea să aibă grijă de tenul său

„Am un ten curat. Merg foarte rar la cosmetică, în sensul în care să îmi fac tratamente la față. Nu mă machiez în exces, fiind vară, acum umblu fără fond de ten, mai ales pentru că m-am bronzat. Am doar anticearcăn pe față, puțină pudră pe toată fața și un blush. Par machiată, dar nu îmi acopăr tenul, îl las să respire. Mai folosesc rimel și cam asta ar fi, pe lângă un luciu de buze.”, a mai spus Doinița Oancea.

Foto FACEBOOK

vezi emisiunile doctor de bine

Cum detectăm stresul cronic și care sunt soluțiile
Beneficiile cafelei. Câte cești trebuie să bem pentru a slăbi mai eficient
Ce este „gândirea catastrofică” și cum învățăm să o gestionăm
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 02 octombrie 2022
Cum putem prepara cartoful fără să aducă la pachet kilograme nedorite
Povestea electricității în organismul uman. Legătura dintre organele vitale și...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies