Medeea Marinescu, siluetă de model la 48 de ani: La mine nu țin curele drastice! Nu am făcut o oră de sport în viața mea


Îndrăgita actriță, care face echipă cu Florin Piersic pe scenă, arată senzațional la vârsta de 48 de ani. Mămica a doi băieți, Medeea Marinescu se laudă în continuare cu o siluetă de invidiat, dar și cu un ten impecabil.


Recent, Medeea Marinescu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine.

„Mi-am dat seama, nemaifiind foarte tânără, că e o chestiune care ține și de gene, cât despre sintagma „frumusețea vine din interior, e cât se poate de adevărată. Dacă o femeie este fericită, asta se va reflecta imediat pe chipul, pe trupul ei. O persoană, o femeie care se simte bine cu ea, care vrea să facă lucruri, care se bucură de ceea ce este în jurul ei va avea și un alt tonus, va arăta altfel.

Mă uit la mama mea, care are 72 de ani și e o minionă blondă, că arată bine pentru vârsta ei. Cumva acestea sunt genele. Mi se spune: „Vai, ai musculatură, ai făcut sport”. Eu nu am făcut o oră de sport în viața mea! Merg mult pe jos, e adevărat. Mă simt bine, dar nu fac sport. M-aș plictisi îngrozitor să trag de fiare. Dar trucuri există. Acum, mama mea fiind machieuză de film și având atât de mult de-a face cu actori, nu numai români, dar și străini, tot timpul mi-a atras atenția că trebuie să am grijă de pielea mea, de tenul meu, că este important.  Sigur că mă duc și la cosmetică din când în când”, a spus Medeea într-un interviu pentru viva.ro.

În ceea ce privește menținerea greutății, actrița a mărturisit că nu ține diete drastice. „Și asta ține de genă… dar puteam și eu să iau în greutate. Când l-am făcut pe Luca, primul copil, m-am îngrășat puțin, iar asta se vede în filmul „Donnant, Donnant”. Aveam filmări la Paris și am tras cu dinții să nu iau mult în greutate. De fapt, rețineam foarte multă apă. Eram pufoasă. Nu am avut o siluetă de invidiat. Am fost mereu atentă, nu am dat iama în mâncare, și acum sunt atentă. E o marjă de două kilograme pe care le iau, cu care mă joc, mai ales că eu mă știu pe mine.

La mine nu țin curele drastice. La mine merge cu păcăleală. Și păcălindu-mă, mai degrabă merge. Dacă azi am mâncat puțin mai mult, mâine nu mai mănânc deloc sau nu mai mănânc până după-amiază. Adică să nu traumatizezi corpul, să mănânci mai puțin. Sunt împotriva acestui tip de tratament sau, cel puțin, la mine nu funcționează. Eu cred că totul ține de echilibru. Și echilibrul ți-l dă interiorul tău, asta e tot, nu e altă filozofie de viață. De fapt, este atât de simplu și nu ne dăm seama”.

Cum l-a cunoscut Medeea Marinescu pe soțul ei

Medeea Marinescu are o carieră artistică impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră. Actrița este căsătorită din anul 2008 cu George Dăscălescu, alături de care are doi băieți, Luca și Filip.

,,De cucerit m-a cucerit la filmul “Weekend cu mama”. M-a fascinat pentru că era un om discret, de o delicatețe rar întâlnită, retras și asta îl făcea să pară misterios. Și foarte bărbat, chiar dacă era foarte tânăr. (…) După un timp mi-a spus că a fost fascinat, de la început, de râsul meu și nu-i venea să-mi spună pentru că eram actrița principală.

Într-o zi am invitat mai mulți prieteni la mine să vedem un film. A venit și George cu un buchet de flori de câmp, și de aici a început totul. Am știut ceea ce nu am știut înainte, am știut că el este omul lângă care vreau să fiu toată viața și că el va fi tatăl copiilor mei. După 2 luni de când ne-am cunoscut am rămas gravidă cu Luca.”, a mărturisit aceasta.

Foto Facebook

vezi emisiunile doctor de bine

Banane, prune uscate și pește gras. Așa apare buna dispoziție. Explicații, la...
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
Ne doare genunchiul, umărul ori cotul? Vorbim în acest caz de inflamația cronică....
Simptomele care indică un risc de tuberculoză. Doctorii atrag atenția că un diagnostic...
De ce trebuie să evităm carnea roșie în timpul unei infecții respiratorii. Explicațiile...
Motivul pentru care primăvara este anotimpul în care răcim ușor. De vină nu sunt...

Urmărește-ne pe

Modifică setările cookies